Corona-virus nodigt uit tot creativiteit

De kracht van LTC Training is vooral het contact, ervaren en de verbinding. En in een tijd waar we minimaal 1,5 meter afstand hebben te houden en alles online gaat, valt onze essentie bijna weg….of toch niet? Hoe ervaren we nu de verbinding? Herken je dat je met gepaste afstand het soms meer ‘samen’ voelt dan ooit?

Wij passen ons aanbod tijdelijk graag aan om juist in deze tijd online uit te nodigen en bewust te maken op hoe je juist nu trouw aan jezelf en je eigen balans kunt blijven. Het aanbod blijft interactief en ervaringsgericht, maar nu komt het digitaal bij je en kun je op afstand dit unieke aanbod ervaren. Daardoor is het dus zeker geen digitale luisterende bijeenkomst, maar LTC Training 2.0.

Nu de Corona crisis langer duurt en je langer thuis zit, neemt de druk en ook de spanning en twijfel toe. Rollen lopen door elkaar zoals echtgenoot, partner, moeder, vader, schooljuf/meester, en de mantelzorg op afstand voor dierbaren. Hoe vind ik nu balans? Een rollercoaster. Dat is waar ons tijdelijke aanbod op is gericht:

Wij hopen dat dit tijdelijke aanbod zoveel als mogelijk een ervaringsgerichte en interactieve bijdrage kan leveren om gezamenlijk door deze periode heen te komen. Na de Corona tijd gaan wij weer verder met trainingen die Corona-proof zijn. Omdat niets meer gewoon is, helpen wij te zoeken naar het tijdelijke en het nieuwe gewoon.

neem contact met ons op

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Snel naar…