Start 2021 met een Boost!

Bijna is dit bijzondere jaar voorbij. Je rond wellicht zaken af om tijdens de feestdagen aandacht te kunnen hebben voor jezelf en je gezin. Nog even dit, nog snel dat. Het kan aanvoelen als een eindsprint. Op je tandvlees naar de finish van 2020. Hoe kom jij aan bij die finish? Moe en voldaan of gespannen en uitgeput?

Dan zijn er de feestdagen, voor velen een moment van bezinning. Lukt het om alle stof te laten neerdalen? Hoe heb je dit afgelopen bijzondere jaar beleefd? Hoe sta je er nu voor en hoe start jij aan 2021? De maatregelen zijn voorlopig nog niet voorbij. Hoe bewust ga je er in het nieuwe jaar mee om?

Ben jij klaar voor een nieuwe start, kom naar de Boost om in het nieuwe jaar trouw aan jezelf te blijven. Van 13 tot 15 januari is er de LTC Boost training waarin we je in 2,5 dag los maken van prikkels die er waren om je eigen kompas te hervinden. Je hervindt de balans in vitaliteit en leert weer te gaan staan voor wie je bent.
De training is wetenschappelijk bewezen géén ‘quick fix’, maar een duurzame verandering. Daarmee ben je niet alleen klaar voor 2021, maar heeft de training een positief effect op lange termijn!

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu, NextSteps.nu Exclusief en Specialist Development.

Snel naar…