balans werk/privé

In ons leven nemen we vaak vele rollen aan, zowel thuis als op het werk. Zeker wanneer je parttime werkt heb je vaak het gevoel zowel op je werk als thuis steeds tekort te doen. Tijdens de training Balans werk/privé gaan we kijken waar je staat op die weegschaal. Waarvoor loop jij het hardst en wat verlies jij uit het oog. Hoe kan je door meedogenloos in je eigen spiegel te kijken weer de keuzes maken die goed voor jou en daarmee goed voor jouw werk en je thuissituatie zijn?

Wanneer je als team inschrijft op deze training leer je elkaar beter kennen in de zoektocht naar jouw balans. En we kijken hoe je met elkaar goed af kunt stemmen om een werkverdeling en samenwerking te creëren die het beste uit elkaar naar boven haalt en waar je met elkaar energie en plezier van krijgt. Dit komt ieders persoonlijke balans ten goede en werkt ook in het voordeel van jullie team efforts en resultaten.

Wat ga je doen?

  • intakegesprek van 45 minuten
  • 2 bijeenkomsten
  • 2x een telefonisch coachingsgesprek
  • terugkomdagdeel
  • max 10 deelnemers
  • locatie volgt

 

Corona vraagt een creatief aanbod

Juist nu tijdens het vele thuiswerken vervaagt de grens tussen werk en privé. Wij hebben ons aanbod afgestemd op de huidige situatie rondom Corona en bieden deze training daarom ook geheel online aan.

Ga naar de online training

programma

Samen kijken we naar jouw leervraag en doelen zodat je goed voorbereid de training start. Je bent er klaar voor.

Een eerste onderzoek naar balans en disbalans. Wat heeft invloed op jouw situatie en wat merk je hiervan. Een eerste verkenning van je patronen in je doen en laten en de achtergrond van die patronen. Je krijgt een thuis opdracht mee.

Je start met een terugkoppeling van de thuisopdracht. Waar ben je je bewust van geworden. Welke grenzen heb je bij jezelf ontdekt? En hoe komt het dat je soms ook moeiteloos leeft. Door voorbeelden (casuïstiek) uit het dagelijkse leven verkennen (of leren kennen) we onze patronen en welk ander gedrag je in kunt zetten. Oftewel hoe kom je bij dat het je minder moeite kost, betekenis van je leven. Hoe zou je je leven wat minder druk/zwaar/moeilijk kunnen maken. Tot slot maakt je een plan van aanpak hoe je dit in de dagelijkse praktijk kunt toepassen.

1 uur

We scherpen je plan nog wat aan zodat je effectief aan de slag kunt.

We oogsten wat je in de praktijk hebt ervaren. En krijg je duidelijke handvatten hoe je verder kunt.

heb je een vraag over deze training

Stel je vraag

geïnteresseerd in de training

Aanmelden

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Snel naar…