Persoonlijke Kracht

Tijdens deze training ga je na waar jouw persoonlijke kracht ligt. Vervolgens kijken we ook hoe je dat vorm kunt geven in je werk omgeving. Hoe krijg je meer draagvlak voor jouw ideeën en adviezen? Hoe zet je jouw eigen standpunten naast die van anderen neer? Belangrijk hierbij is dat je jezelf blijft. Zelfs als je onder druk staat. Je leert ook om verwachtingen te managen. We beginnen vooraf met een telefonische intakegesprek van 45 minuten. Samen brengen we jouw leervraag en doelen in kaart. Zo begin je goed voorbereid aan de training. Tussen de trainingsdagen door krijg je opdrachten mee om in je eigen omgeving te onderzoeken en is het mogelijk een coachingsgesprek te hebben. Op die manier ga je gelijk met de inzichten in jouw dagelijkse praktijk aan de slag.

praktische informatie

  • intakegesprek van 45 minuten
  • 2 bijeenkomsten
  • 2x een telefonisch coachingsgesprek
  • terugkomdagdeel
  • max 10 deelnemers
  • locatie volgt

programma

We zoomen in op jouw autonomie (zelfstandigheid). Ben je je bewust van je patronen? Vandaar uit werken we aan je inzicht in je eigen kracht, talenten en belemmeringen.  De focus ligt op het autonoom/zelfstandig kunnen optreden in je werk. Vervolgens krijg je een thuisopdracht mee.

Nu je bewust bent van jouw persoonlijke kracht en talenten, kan je nieuwe keuzes maken, oefenen met ander gedrag. In de 2de sessie diepen we jouw individuele kwaliteiten we verder uit. Ook verbinden we deze aan de inzichten uit de 1e dag. Welk effect heeft de verandering van je gedrag op de ander? En op je omgeving? Tot slot maak je een plan van aanpak om in de dagelijkse praktijk verder te groeien.

we evalueren hoe je je leerdoelen hebt toegepast in de dagelijkse praktijk. Wat gaat goed en wat kan beter? Je krijgt nog tips en adviezen.

heb je een vraag over deze training

Stel je vraag

geïnteresseerd in de training

Aanmelden

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Snel naar…