Talent Inzicht

Later als ik groot ben dan word ik… Hoe ga jij regie nemen over je toekomst?

Tijdens deze training staan eerst jouw talenten centraal: heb je weet wat je in je hebt en benut je dat potentieel optimaal? Blijf jij trouw aan wat voor jou zin geeft? Je krijgt een huiswerkopdracht mee om dit in je eigen omgeving te onderzoeken. Vervolgens gaan we kijken hoe we de bouwstenen van jouw talenten op een interactieve wijze kunnen verrijken. In de middag staan we stil bij jouw belemmeringen. Welke mogelijkheden ontstaan als jij vrijer met jouw talenten om mag gaan? Je maakt een begin van een persoonlijk plan die we in de tussenliggende tijd in een coachingsgesprek aanscherpen. Tijdens het laatste dagdeel oogsten we wat je in de praktijk hebt ervaren. En krijg je handvatten mee om helder te communiceren en uit te stralen wat je wilt.

praktische informatie

  • intakegesprek van 45 minuten
  • 2 bijeenkomsten
  • 2x een telefonisch coachingsgesprek
  • terugkomochtend
  • max 10 deelnemers
  • locatie volgt

programma

Samen verkennen we jouw leervraag en doel zodat je goed voorbereid de training start. Je leerproces is al begonnen!

Een eerste onderzoek naar wat je in je hebt en of je dit ook benut. Heb je weet van je talenten, hoe kom je over? En hoe trouw ben je aan wat voor jou zinvol is? Je krijgt een thuisopdracht mee.

Je start met een terugkoppeling van je thuisopdracht. Samen kijken we naar de bouwstenen van je talenten die we op interactieve wijze aanvullen en verrijken. In de middag staan we stil bij jouw belemmeringen. Welke mogelijkheden ontstaan als jij vrijer met je talenten om kunt gaan. Als afsluiting bekijken we hoe je het geleerde concreet kunt toepassen in de praktijk. Hoe komt wat jij in je hebt tot zijn recht en wat krijgen je te zien als je jij in je kracht komt te staan?

1 uur

We scherpen je plan nog wat aan zodat je effectief aan de slag kunt.

We oogsten wat je in de praktijk hebt ervaren. En krijg je handvatten mee om helder te communiceren en uit te stralen wat je wil zijn.

heb je een vraag over deze training

Stel je vraag

geïnteresseerd in de training

Aanmelden

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Snel naar…