LTC Coaching

LTC Coaching kun je ervaren als een moment van opladen en inspiratie. Het is persoonlijke begeleiding voor mensen die in een korte periode een flinke groei willen doormaken. Of voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe koers in werk en leven. Je brengt zelf thema’s, situaties of onderwerpen in, waarop jij je wilt ontwikkelen. Tijdens de sessies krijg je meer inzicht in jezelf en je gedrag en bouw je aan zelfvertrouwen. Wij gaan daarbij uit van jouw kracht en talenten. Jezelf ontwikkelen en bereiken wat je écht belangrijk vindt.

Wat levert het je op?

  • Inzicht in jezelf en je gedrag en patronen.
  • Je bouwt aan je zelfvertrouwen.
  • Meer rust in jezelf en daardoor meer ontspanning.

Praktische informatie

Na een intake gesprek met je coach ga je samen het traject afstemmen en bepalen. Het wordt afgestemd op jouw situatie, echt maatwerk dus. Jij of je werkgever ontvangt vervolgens  een opdrachtbevestiging waarin de afspraken zijn opgenomen.

Voor medewerker: € 159,- excl. BTW per uur.
Voor leidinggevende: € 199,- excl. BTW per uur.

Aanmelden via Livvit kan via je leidinggevende. Het geeft recht op drie uur coaching gesprekken.
LTC Training staat hier niet bij, maar is wel goedgekeurd door Zilveren Kruis. Je leidinggevende ontvangt een mail van de Werkgeversdesk. Hierop dient je leidinggevende een akkoord op te geven. Er zijn géén kosten aan verbonden.

In overleg met je coach kun je bespreken op welke manier de afspraak plaats kan vinden. Mogelijkheden zijn onder andere een buitensessie of een coachsessie via beeldbellen. Lees hier meer over hoe LTC training omgaat met de Corona maatregelen.

Wens je tijdens coaching graag stil te staan bij wat Corona met je doet? Bekijk dan ons ‘Corona-aanbod‘.

Geen Livvit of Present verzekering?
Meld je dan aan via info@ltctraining.nl

Jezelf ontwikkelen en toewerken naar wat je écht belangrijk vindt.

heb je een vraag over deze training

Stel je vraag

geïnteresseerd in de training

Aanmelden

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Snel naar…