Re-boost

Weet jij het nog? Jij dansend door een trainingsruimte terwijl de deelnemers jouw bewegingen nadeden. Of herinner jij je de oefening met de stok of de wandelsessie door het bos en het ontbijten in stilte nog? Zomaar een aantal oefeningen uit de LTC Boost training.
Tijdens deze training heb je in 2,5 dag inzicht gekregen in jouw gedrag, patronen en belemmeringen en je eigen invloed hierop. Dit deden we aan de hand van een combinatie tussen theorie en lichaamsgerichte oefeningen. Op de laatste dag van de training stelde je doelen en een actieplan op waarmee je terugging naar het dagelijkse leven.

 

Re-boost

Dat terugkeren naar het dagelijks leven brengt uitdagingen met zich mee. Je hebt gevoeld hoe je anders zou willen reageren en nu blijk je in je eigen omgeving toch makkelijk in je oude gedrag te vervallen. Heb je door waar je tegen aanloopt nu je wordt uitgedaagd opnieuw op zoek te gaan naar de balans tussen belasting en belastbaarheid?

De Re-Boost training is een verdiepend vervolg op onze reguliere 2,5 daagse Boost training. De eendaagse training is speciaal voor deelnemers die eerder de LTC Boost training hebben gevolgd en nu behoefte hebben aan een check up. We staan stil bij wat je leerde in de Boost training en ontdekken wat jou kan helpen om ook in de loop van de tijd trouw te zijn aan jezelf.

Wat levert het me op?

  • Je wordt je bewust van hoe je om kunt gaan met verleidingen vanuit je omgeving.
  • Je leert weer vertrouwen op de signalen van je lichaam.
  • Je krijgt erkenning en handvatten om iedere dag opnieuw te beginnen.
  • Je krijg opnieuw inzicht in de invloeden op het veranderen van houding en gedrag.

Wat ga ik doen?

  • Samen met een groep van maximaal 10 deelnemers die ook de Boost training hebben gevolgd, bespreek je waar je tegen aan loopt en hoe je weer leert vertrouwen op jezelf.
  • Door middel van oefeningen doe je nieuwe inzichten op die je helpen om je eigen proces een boost te geven.
  • Aanvullend adviseren wij om tijdens drie coachgesprekken stil te staan bij je ontwikkeling. Niet alleen waar je de draad bent kwijt geraakt, maar ook waar je juist succesvol bent geweest, maar misschien niet bewust genoeg bij hebt stil gestaan.

Kortom, je boost weer door!

Wanneer?

  • er zijn nog geen data bekend voor 2023

Aanmelden?

Meld je hier aan

Praktische informatie

Deze training betreft een eendaagse training. De mogelijkheid bestaat om de training aan te vullen met drie individuele coachgesprekken. Vanuit Livvit is er een vergoeding mogelijk voor de coaching.

Neem contact met ons op over individuele of groepsafspraken.

 

Neem contact op met ons en wij onderzoeken de mogelijkheden.

Je werkt bij een hogeschool en maakt gebruik van het zorgpakket Livvit.

Livvit is een arbeidsgerelateerd zorgpakket dat medewerkers van hogescholen kunnen gebruiken om verzuim te voorkomen de gezondheid te bevorderen. De Re-boost training komt voor een vergoeding in aanmerking. Bekijk hier de gids of neem contact op met de Livvit Helpdesk via 071 3652100 of werkgeversdesk@zilverenkruis.nl.

Fijn om weer eens stil te staan bij waar je nu staat en met welke inzichten je aan de slag kunt. Het is een mooie vervolgstap op de Boost training, want je bent nooit klaar met leren!
Wendy - Hogeschool Saxion

Heb je een vraag over deze training?

Neem dan contact met ons op

Wil je je aanmelden voor deze training?

Meld je hier aan

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu