We zijn verhuisd!

Op vrijdag 13 november (een meer symbolische dag konden we ons niet indenken) was het zover, de grote verhuizing van de Wipstrikkerallee naar het moderne pand van MyOffice aan de Assendorperdijk in Zwolle!

Een verhuizing van wereldformaat was het niet, hoewel wij dit wel zo hebben ervaren. De verhuizing naar een nieuw pand is namelijk onderdeel van een creatief ontwikkelingsproces waarin LTC Training zich momenteel bevindt.

Het nieuwe pand bevat een duurzame bedrijfskantine, meer dan voldoende inspirerende ruimtes om te vergaderen en een prachtig uitzicht op de binnenstad. Bovendien is het pand goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Met deze nieuwe werkplek zijn we klaar voor de toekomst!

We kijken er erg naar uit om onze werkzaamheden en het creatieve proces de komende tijd voort te zetten aan de Assendorperdijk.

Natuurlijk ben je van harte welkom om ons nieuwe kantoorpand te bewonderen. Gezien deze tijd vragen we je eerst contact met ons op te nemen, zodat we je alle aandacht kunnen geven.

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu, NextSteps.nu Exclusief en Specialist Development.

Snel naar…