De LTC Boost training is weer gestart!

We zijn deze week weer met de nieuwe Boost trainingen gestart! Tijdens deze 2,5 daagse training word je even volledig uit je dagelijkse leven gehaald en kom je dichter bij jezelf. Iets wat in deze hectische tijd toch een uitdaging is: aandacht hebben voor je kwaliteiten, belemmeringen en patronen. Samen met gelijkgestemden ga je aan de hand van lichaamsgerichte oefeningen op zoek naar de verbinding met jezelf. Je ervaart het gevoel van weerstand in je lijf en ontdekt de balans tussen spanning en ontspanning.
Na afloop ben je niet op jezelf aangewezen. Een coach van LTC helpt je in twee gesprekken het persoonlijk actieplan toe te passen in je dagelijks leven. Bovendien krijg je toegang tot de LTC online Academy waar je inspiratie, informatie en naslagwerk vindt. Kortom, een training waar je veel voor terug krijgt!

Onze locatie
We trainen op een prachtige locatie, het landelijk gelegen groepshotel de Maathoeve in Heeten. Je krijgt hier je eigen hotelkamer met sanitair, heerlijke maaltijden en het hotel heeft een prachtige trainingsruimte. Uiteraard nemen we de nodige maatregelen om in veiligheid en gezondheid te trainen.

In maart en april zijn er nog enkele plekken beschikbaar. Meld je dus tijdig aan, want een Boost: die wil toch iedereen!

Direct aanmelden

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu