Onze aanpak

Wij begeleiden mensen in nieuwe manieren van zien en zijn

Soms komt een verandering niet tot stand in iets bestaands. Een punt durven zetten maakt ruimte voor vernieuwing en groei. Wij helpen daarbij. Samen verkennen we de mogelijkheden en steunen je in de te nemen stappen. We zoeken hierbij altijd de diepgang op. Onze professionals reiken mentale, emotionele en fysieke werkvormen aan, die de kern raken en losmaken. Want als je iets écht ervaart, voelt en het klopt, dan blijft het bij je. Dat maakt veranderingen blijvend.

 Het hoofd denkt, het lichaam weet

Het lichaam is een grote bron van wijsheid en geeft directe en betrouwbare informatie. Zie het als een kompas, dat steeds weer richting geeft. Het is prima in staat om zichzelf in balans te houden, mits je luistert naar de signalen die het afgeeft. Wie deze signalen constant onderdrukt raakt uiteindelijk uit balans. Wanneer je een gezonde balans tussen logica en intuïtie, gedachten en gevoel, hoofd en lichaam bereikt, dan ervaar je meer energie en rust. Het lichaam als vertrekpunt voor meer verdieping.

Organisch veranderen

Organisch veranderen is een continu leerproces van aanpassen en bijstellen. Hierin is de richting wel bepaald, maar niet alle stappen zijn precies ingevuld. In kleine weloverwogen interventies werken we aan bewustzijn, inzicht en vernieuwing. We sturen op inzichten die verbonden zijn met de kern. Want als je iets écht ervaart, voelt en het klopt, dan blijft het je ook bij. Dat maakt veranderingen blijvend. Onze werkvormen vinden hun oorsprong in de Haptonomie, Lichaamswerk, Groepsdynamica, Veranderkunde, Bedrijfskunde en Systemisch werken. Daarnaast zijn unieke werkvormen ontwikkeld door onze professionals. Het proces is intensief en heeft tijd nodig. Daarom blijven we betrokken.

Samen waarde maken

Ieder vraagstuk is anders. Een LTC programma is daarom vaak maatwerk. We hebben ingrediënten die we als module kunnen aanbieden, maar het recept maken we ook gaandeweg met elkaar. We maken helder wat jouw vraagstuk is, waar je naar toe wilt en hoe de gewenste situatie eruit zou moeten zien. Hoe meer we samen het pad bewandelen, hoe meer ruimte ontstaat om gezamenlijk nieuwe wegen te verkennen. Zo creëren we waarde met elkaar.

 

Wetenschappelijk; omdat het werkt

Onze trainingen, coaching en maatwerkprogramma’s hebben een bewezen effect en zijn blijvend doorontwikkeld. Wetenschappelijk onderzoek  van de Rijksuniversiteit Groningen en doorlopende kwaliteit- en klanttevredenheid onderzoeken bewijzen het LTC-effect. Ook op de langere termijn. Deelnemers waarderen ons met een 8,3.

Deelnemers voelen zich vitaler. Meer bewust van eigen talenten en mogelijkheden. Met hernieuwde energie en vol zelfvertrouwen.

Nieuwsgierig? ik wil advies

Bel mij terug

Direct bellen

088 422 9422

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu