de kracht van verandering

Onze professionals begeleiden mensen in veranderende organisaties naar teamvolwassenheid en individuen in hun autonomie en persoonlijke ontwikkeling. Wij maken trajecten met diepgang, vernieuwing en praktisch resultaat, aansluitend bij de organisatiedoelstelling, context en het aanwezige potentieel. In onze aanpak staat het vergroten van het bewustzijn en de invloed op de eigen situatie centraal. Vertrouwen en verbinding tussen mens, team en organisatie worden zichtbaar, voelbaar en tastbaar.

veranderen + verankeren

Onder de visie ligt een ambitie, een drive om iets fundamenteel anders te doen en van betekenis te zijn. Vorm geven aan een nieuw systeem en daarin relevant zijn. Wij helpen je met het maken van de vertaalslag en het creëren van begrip, vertrouwen en een beweging. De visie wordt een onderdeel van de cultuur. Onlosmakelijk en toch wendbaar.

bekijk onze programma's

Gezamenlijk + Leiderschap

Onze ervaring leert dat er veel kennis en talent verborgen zit in organisaties. Het zichtbaar maken hiervan leidt tot betrokken en bevlogen medewerkers.

bekijk onze programma's

Vitaal + Inzetbaar

Training of coaching helpt mensen in hun kracht te komen, op de juiste plaats in de organisatie. Een interventie van LTC levert jou een plezierige werksfeer, minder verzuim, meer eigen verantwoordelijkheid. Je team wordt krachtiger en mensen leren vertrouwen in zichzelf en hun team. Veranderingen zijn niet langer een bedreiging.

bekijk onze programma's

nieuwsgierig? ik wil advies

bel mij terug

direct bellen

088 422 9422

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu