Even voorstellen?

De LTC Boost is een mooie training om letterlijk jezelf en je mind een “boost” te geven

BOOST
Ik ben Esther Roelofs en sinds januari 2023 de nieuwe project medewerker bij LTC Training. Mijn hoofdtaak is alles voor de Boost Training te organiseren en te delen met de deelnemers. Ik heb zelf aan deze training mogen deelnemen en ik vond het een hele bijzondere ervaring. De LTC Boost is een mooie training om letterlijk jezelf en je mind een “boost” te geven. Je gaat op een andere manier naar jezelf kijken en sommige dingen zijn een openbaring. Samen 3 dagen in een bubbel met je mede deelnemers en er wordt naar je geluisterd, dit vond ik persoonlijk echt fijn. De band die je krijgt in korte tijd met elkaar en de trainers die ervaren zijn en precies aanvoelen wat jij nodig hebt. Dit is geen verkooppraatje maar echt een eye-opener voor als je op zoek bent naar wie ben ik?

RETRAITE
Ik ben daarna in april op een retraite geweest met een groep vrouwen op een mooie plek in Spanje. Was ook heel bijzonder want ik heb daar aan paardencoaching mee mogen doen op een Spaanse Ranch! Het paard voelt precies aan hoe jij bent en hij geeft je zijn kracht en rust, prachtig was het! Verder bestond de retraite uit wandelen in de bergen, verbinding, mooie gesprekken, stukje spiritualiteit, ontspanning, loslaten en vooral genieten, ik hou ervan!

WIE IS ESTHER?
Ik ben getrouwd met Alfred en heb 2 grote kids die al het huis uit zijn. In mijn vrije tijd run ik een kleinschalige b&b aan huis in de kop van Overijssel in de Weerribben, ooit een droom nu is deze uitgekomen. In mijn vrije weekenden ben ik daarmee bezig en maakt mij blij! Gasten ontmoeten overal vandaan, streekontbijt verzorgen en het delen van onze mooie authentieke rietgedekte boerderij.

Weerribben Lodgerie

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu