Op zoek naar een stageplek op het gebied van Online Marketing?

Wij zijn LTC Training, een enthousiaste groep professionals in haptotherapie, emotioneel lichaamswerk, groepsdynamica, veranderkunde en systemisch werken. Met onze coaching, training en maatwerkprogramma’s weten wij de kern te raken. Wij vergroten de veerkracht van het individu en versterken de binding van organisaties. Met klanten binnen het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven dragen we dagelijks bij aan meer werkplezier, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid 🌱 .

We zijn trots op wat we doen en willen graag onze zichtbaarheid vergroten door middel van Online Marketing. Ben jij die student die met jouw expertise en bevlogenheid samen met ons wil werken aan het optimaliseren van onze marketingstrategie? We zoeken iemand die met zijn/haar creatieve ideeën, deskundige en vernieuwende blik onze dienstverlening zowel op lange als korte termijn op de kaart wil gaan zetten.

Til jij samen met ons de online marketing naar een hoger niveau? Of ken je iemand die graag van en bij ons wil leren? Neem dan contact met ons op.

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu