Organisatie- en teamontwikkeling met RealDrives

  🌈 Wat is RealDrives?
  RealDrives is de verdiepende toepassing van Graves kleuren waarbij er aandacht is voor intuïtie en gedrag. Via een korte vragenlijst geeft het instrument aan wat mensen drijft. Het geeft inzicht in gedrag, drijfveren en context. Met de opgedane individuele- en team inzichten kan het onderling begrip, de interactie en samenwerking worden versterkt.

  🌈 Kleur bekennen
  Dat is een kwestie van kleur bekennen dus. Door de RealDrives test wordt helder wat jou drijft, hoe jij naar de wereld kijkt en welke invloed dat heeft op jouw gedrag. In het kader van organisatie- en teamontwikkeling gebruiken wij binnen LTC Training en NextSteps.nu de tool RealDrives om een beeld te krijgen van ieders drijfveren en gedrag. We ontdekken welke drijfveren in totaal vertegenwoordigt zijn en welke onderbelicht zijn in het team. Dat geeft direct helderheid over de mogelijkheden voor ontwikkeling van het team.

  🌈 Enthousiaste reactie
  Lees de reactie van een interim marketing specialist die meedeed aan een RealDrives training bij een commerciëel team van Salland Zorg Verzekeraar: ‘Afgelopen week mocht ik deelnemen aan de team dag waar we elkaar beter leerden kennen aan de hand van RealDrives profielen. Ik ben voornamelijk groen en blauw. Dat betekent dat ik houd van mensen en gezelligheid én ook goed ga op structuur. Dat laatste is voor mij essentieel om doelen en resultaten te halen. We hadden mooie gesprekken en ik kreeg fijne complimenten en goede feedback. Ik wil mijn collega’s bedanken voor hun openheid en voor de goeie begeleiding en vertrouwde setting. We gaan samen knallen als een regenboog de komende maanden’!
  🌈 Online Academie
  Bij LTC Training en NextSteps.nu maken we gebruik van een online omgeving waarin het traject gevolgd wordt en de informatie, presentaties en foto’s van de training gedeeld worden. Wát een meerwaarde en zó fijn voor ons als trainers om, op een centrale plek, contact te houden met de groep.

  Wil jij ook weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen op het vlak van organisatie- en teamontwikkeling? Lees meer op Real Drives

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu