Persoonlijke begeleider helpt in aanpak bij Post-Covid syndroom

Een groep huisartsen, paramedici, zorgverzekeraars en een tweetal ziekenhuizen in Nijmegen slaan bij het begeleiden van mensen met het Post-Covid syndroom een andere weg in. Een weg die ons niet vreemd is, namelijk het toekennen van een persoonlijke begeleider.

Bij een ieder met het Post-Covid syndroom verschilt de situatie en een eenduidige aanpak is niet bekend. Wat maakt dat er behoefte is aan maatwerkbegeleiding: iemand die helpt, begeleidt, het traject coördineert en afstemt met andere begeleiders en/of werkgever.

Onze aanpak kenmerkt zich vanaf het begin of aan door een goede afstemming tussen bedrijfsarts, werkgever, deelnemer en begeleider. Waardoor de cliënt zich kan focussen op zijn of haar herstel.

Directeur van de patiëntenorganisatie Post-Covid NL Michael Rutgers pleit voor een eenduidige, landelijke aanpak waarbij zorgverleners goed samenwerken. Die landelijke aanpak zal volgens hem vanuit de politiek moeten komen.

Heb je langdurig klachten na een Coronabesmetting, of heeft je organisatie verzuim rondom Post-Covid? Bekijk onze begeleiding en neem contact met ons op!

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu