Waag jij de sprong dit voorjaar?

Waag jij de sprong dit voorjaar? Wegens grote belangstelling organiseren wij van 8 tot 10 maart 2023 een extra LTC Boost! Drie dagen op een prachtige locatie midden in natuur krijg jij de kans om echt bij jezelf stil te staan en leer je wat je nodig hebt om weer op te bloeien! In deze leefstijltraining leer je grenzen aangeven, signalen van jouw lichaam herkennen en erkennen, leer je anders denken en verantwoordelijkheid nemen.

Veel verzekeraars onderstrepen het belang van een leefstijltraining. Als verzekerde met een aanvullende verzekering kom je wellicht in aanmerking voor vergoeding die kan oplopen tot 1250,- euro zonder aanspraak te maken op je eigen risico. Gun je zelf deze kans en neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Bespreek ook, indien van toepassing, de mogelijkheden met je werkgever. Wellicht is jouw werkgever bereid om de overige kosten op zich te nemen. Bel 088 – 422 9 422 of stuur een bericht aan info@ltctraining.nl

Wat kun je verwachten deze dagen? De LTC Boost training richt zich op het versterken van zelfbewustzijn door middel van ervaringsgerichte werkvormen die de kern aanpakken en losmaken. Door te werken aan cognitief, emotioneel en gedragsniveau, helpen ze deelnemers om los te komen van oude patronen en hun emotionele veerkracht te vergroten. Samen met een coach en een groep gelijkgestemden werkt men aan persoonlijke vragen, wensen en behoeften. Door een combinatie van theorie en praktische oefeningen leren deelnemers de regie weer in eigen handen te nemen en realistische doelen en acties te ontwikkelen. Met een persoonlijk actieplan en ondersteuning van een coach leggen ze een solide basis voor verdere ontwikkeling en toekomst.

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu