Wat continu ‘aanstaan’ met ons doet en waarom hersteltijd zo belangrijk is

In onze laatste nieuwsbrief heb je kunnen lezen hoe energievretend de eerste werkdagen na de zomervakantie kunnen zijn – en gaven we je tips om weer bewust op te starten na de zomer. Inmiddels lijkt de zomervakantie al weer ver achter ons te liggen. Hoe zit je er nu bij? Ben je je bewust van wat de prikkels met je doen? En kun je voldoende oplaadmomenten vinden, of sta je permanent aan?
Vooral het vinden van oplaadmomenten of hersteltijd vraagt extra aandacht om uitputting te voorkomen. Gezond aan het werk begint bij inzicht in hoe je iets doet en de vaardigheid om te kunnen ontspannen, aldus psycholoog Heilwine Bakker. Lees in dit artikel meer over het belang van hersteltijd.

Herken je dit? Ben jij op zoek naar een prettige balans tussen spanning en ontspanning en wil je samen met een coach werken aan deze balans? Neem dan eens een kijkje bij ons aanbod of neem contact met ons op. Na een aantal coachgesprekken heb je handvatten gekregen om op een voor jou passende manier te werken aan hersteltijd en voorkom je daarmee uitval op je werk.
En wil je iets meer tijd nemen, kies dan voor een Boost training.

📢 Trouwens, de week van de werkstress staat voor de deur.
Van 15-19 november besteden we extra aandacht aan het thema werkstress. Benieuwd naar hoe je werkstress kunt herkennen of voorkomen op de werkvloer? Houd dan onze socials in de gaten voor meer info en tips!

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu