Aanbod in Corona-tijd

De kracht van LTC is vooral het contact en de verbinding. En in een tijd waar we minimaal 1,5 meter afstand hebben te houden en alles online gaat valt onze essentie bijna weg….of toch niet? Hoe ervaar jij nu de verbinding, zowel met jezelf als met de ander?  Hoe behoud je nu toch het samen gevoel?
En hoe kom je met een goed gevoel door deze tijd heen? Wij hebben een deel van ons aanbod aangepast om je juist in deze tijd bewust te maken van hoe je juist nu trouw aan jezelf en je eigen balans kunt blijven.

Coaching Corona-proof

In deze Corona tijd komt er veel op je af. Je werkt thuis en zoom of team je. Je hebt soms moeite met de hele situatie en wilt onderzoeken hoe je hier nu je weg in vindt.

lees meer

Balans werk/privé juist nu

Corona vraagt een andere manier van werken. Je bent vaker thuis aan het werk en je partner wellicht ook. Of je bent single en dat is juist nu soms moeilijk. Hoe blijf je nu jezelf en houd je contact?

lees meer

Online leidinggeven

Plotseling werk je vanuit huis en ontmoet je je medewerkers en collega’s bijna alleen nog maar online. Wat kom je in deze veranderingen tegen? Hoe zorg je dat je kunt bieden wat passend is in je rol als leidinggevende en in de context van waar je nu werkt? Hoe blijf je tegelijkertijd jezelf? En hoe doen collega leidinggevenden dat?

lees meer

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu