Ben je toe aan een transformatie? Dan is dit echt iets voor jou.

Zit je met jezelf in de knoop, wil je dichter bij jezelf komen of is het juist tijd voor een lading nieuwe energie? Dan is onze Boost Training echt iets voor jou. Volgens deelnemer Sophie* is onze training ‘’de plek waar zij echt een transformatie heeft doorgemaakt.’’ Wat ze daar precies mee bedoelt, lees je in dit artikel.

Long Covid

Onze Boost Training is eigenlijk voor iedereen die anders in het leven wil staan. Tegen welk probleem je ook aanloopt. Sophie heeft bijvoorbeeld long covid, waardoor haar leven in één klap stilstond.

‘’Voordat ik begon aan de training, was mijn energie op. Je snapt vast wel dat ik mij daar zorgen om maakte. Mijn coach Jan Koolhaas adviseerde mij uiteindelijk om aan de Boost Training deel te nemen. Dus dat deed ik.”, aldus Sophie.

Hoe het begon

‘’Of ik ooit van haptotherapie had gehoord? Nee, eigenlijk niet. Aangezien het één van de kernpunten van deze training is, had ik geen idee wat ik kon verwachten.’’

Mocht je het woord niet kennen: haptotherapie, ook wel bekend als haptonomie, is een vorm van therapie waarmee door aanraking en voelen mensen meer bewust worden gemaakt van hun emoties, gevoelens en lichamelijke signalen. Het is niet alleen behulpzaam bij problemen als stress, een laag zelfbeeld en relatieproblemen, maar ook bij fysieke problemen zoals spanning. Tijdens de Boost training nemen we je mee in verschillende activiteiten vanuit de haptotherapie.

Uit je comfortzone

‘’Eigenlijk was ik bang dat deze training teveel voor mij zou zijn. Maar langzamerhand nam het vertrouwen in de training en vooral in mijzelf toe. De opdrachten die je moet doen, halen je uit je comfortzone, want je wordt in het diepe gegooid. Je zit tenslotte op een geheel nieuwe plek met allemaal nieuwe mensen. Maar als je erover nadenkt, zit iedereen in hetzelfde schuitje. Het is juist fijn om mensen te ontmoeten in een soortgelijke situatie.’’

En nu

‘’Het klinkt vast herkenbaar, maar in het dagelijks leven ging ik altijd maar door. Een moment om echt stil te staan was er niet. Nu heb ik echt een transformatie doorgemaakt. Ik kijk anders naar dingen in het dagelijks leven, en nog belangrijker: ik doe dingen anders.

Zo heb ik bijvoorbeeld geleerd dat er bepaalde zaken in het leven zijn die je moet accepteren. Dat ik vertrouwen mag hebben in mijzelf dat ik het kan. Ondertussen zijn we acht maanden verder na de Boost Training en probeer ik steeds meer te gaan werken. Natuurlijk heb ook ik niet alles al geleerd: het is een proces.’’

Iets voor jou?

“De Boost is voor iedereen die om wat voor reden dan ook met zichzelf in de knoop zit. Of het nou gaat om werk, of privé. Je hoeft niet bang te zijn dat het ‘zweverig’ is, want dat is het totaal niet.” Benieuwd geworden naar de Boost Training? Lees dan hier meer.

 

*De naam van deze deelnemer is in verband met privacy aangepast

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu