Boost voor leidinggevenden

Onlangs organiseerde LTC Training een Boost training voor een groep enthousiaste leidinggevenden. Een prachtige ervaring waarbij gelijkgestemden in een zelfde, maar toch persoonlijk proces zaten. Als leidinggevende word je nog al eens geconfronteerd met het paradigma dat je de dingen doet om voor anderen te zorgen, maar er gaandeweg achter komt dat je eerst voor jezelf moet zorgen. Zo ervaarden ook deze deelnemers.

De training
Op dag één van de training combineerden we ieders eigen leerproces met de theorie. Daarnaast creëerden de trainers een veilige setting binnen de groep. Tijdens de tweede dag stond de deelnemer als persoon zelf centraal. De veilige setting draagt bij aan een dit proces. Op de derde en laatste dag werden deelnemers uitgenodigd om de opgedane inzichten te reflecteren op hun rol als leidinggevende.

Een nieuwe buddy 👬
Tijdens de training merkten we op dat deelnemers vanuit hun vergelijkbare rollen als leidinggevende als sparringpartner veel voor elkaar konden betekenen. Via de LTC Online Academy hebben deelnemers de mogelijkheid om hun onderlinge contacten te behouden. Dit is helpend bij het veranderproces.

Deze boost gaat op herhaling!
Lijkt dit een passende training voor jou? Of ken je iemand die je een Leiderschapsboost gunt? Goed nieuws, want in het voorjaar van 2022 staat er een volgende editie van de Boost voor leidinggevenden gepland! Aanmelden hiervoor is mogelijk. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via 088 422 9422.

Boost boek 📕
Binnenkort valt dit Boostboek bij de deelnemers op de deurmat (ja, mét koffievlek! 😉). Het Boostboek is onderdeel van iedere boost training en is bedoelt om deelnemers in woord en beeld te laten vastleggen wat ze tijdens de training tegenkomen. Ze maken notities van wat ze horen, voelen, denken en ontdekken. Daarnaast staat het boek vol met naslagwerk en grappige, inspirerende quotes.
Leuk feitje: dit boost boek heeft, net als effecten van de training zelf, een duurzaam karakter! Het papier is namelijk gemaakt van milieuvriendelijk landbouwafvalpapier.

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu