De LTC Boost training is weer gestart!

Gelukkig, we zijn weer met nieuwe Boost trainingen gestart! Door de nieuwe maatregelen rondom de lockdown van 15 december konden we de LTC Boost training ruim twee maanden niet geven. Bijzonder jammer, vooral omdat we van mening zijn dat de training juist nu zo hard nodig is. Het zijn immers pittige tijden voor iedereen en de belangstelling voor de training is groot.
Inmiddels hebben we akkoord van meerdere instanties, waaronder de branchevereniging en de gemeente om met ingang van 8 maart weer te mogen trainen. Hier zijn we heel erg blij mee! We willen immers niets liever dan te helpen zodat iedereen in deze periode weer een toekomst ziet en energie heeft.

Tijdens deze 2,5 daagse training word je even volledig uit je dagelijkse leven gehaald en kom je dichter bij jezelf. Iets wat in deze bijzondere tijd toch een uitdaging is: aandacht hebben voor je kwaliteiten, belemmeringen en patronen. Aan de hand van lichaamsgerichte oefeningen ga je op zoek naar de verbinding met jezelf. Je ervaart het gevoel van weerstand in je lijf en ontdekt de balans tussen spanning en ontspanning.
Na afloop ben je niet op jezelf aangewezen. Een coach helpt je in twee gesprekken het persoonlijk actieplan toe te passen in je dagelijks leven. Bovendien krijg je toegang tot de LTC online Academy waar je inspiratie, informatie en naslagwerk vindt. Kortom, een training waar je veel voor terug krijgt!

Nieuwe locatie
We trainen op een nieuwe locatie, het landelijk gelegen groepshotel de Maathoeve in Heeten. Op deze nieuwe locatie zijn deelnemers van de Boost training aanwezig zijn. Je krijgt hier je eigen hotelkamer met sanitair en het hotel heeft een prachtige trainingsruimte. Uiteraard nemen we de nodige maatregelen om in veiligheid en gezondheid te trainen.

In maart en april zijn er nog enkele plekken beschikbaar. Meld je dus tijdig aan, want een Boost: die wil toch iedereen!

Direct aanmelden

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu