Durf ik ontslag te nemen?

De vraag “is het tijd om ontslag te nemen?” staat met enige regelmaat centraal tijdens de Boost training of coachingsessies. De reden hierachter verschilt per persoon. Wil je stoppen omdat je niet wilt opgeven? Of is de wens om te stoppen zo groot omdat je meent voorbestemd te zijn voor iets beters of groters?  De hoogste tijd dus om deze vraag eens onder de loep te nemen.

Wanneer je te lang in een onzekere situatie blijft zitten, kan dat invloed hebben op je vitaliteit. Dit artikel helpt je bij het zetten van de eerste stap in het weghalen van je onzekerheid rondom de keuze om ontslag te nemen of niet. Aan de hand van vijf vragen onderzoek je de consequenties van je keuze om te stoppen, dat geeft moed en vertrouwen.

Soms is het prettig om je onzekerheden met iemand te delen, het kan je het gevoel geven dat je niet alleen staat in dit proces. Denk dan eens aan een coachingstraject via LTC Training, eerst een vrijblijvend intakegesprek mag natuurlijk ook. Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu