Gun iemand een Boost!

Weet je nog? Jij dansend door een trainingsruimte terwijl de deelnemers jouw bewegingen nadeden? Of herinner jij je de oefening met de stok, de wandelsessie door het het bos of het ontbijten in stilte nog?

Signalen herkennen

Zomaar een greep uit de lichaamsgerichte oefeningen uit de LTC Boost training die je eerder hebt gevolgd. Weet je ook nog wat de oefeningen met je deden? Welke signalen gaf jouw lichaam af en welke gevoelens en gedachten had je?

En hoe gaat het nu met je? Herken jij deze signalen ook nu nog, nu je weer terug bent in je dagelijkse leven met alle uitdagingen die het met zich meebrengt?
Misschien hebben deze uitdagingen een extra lading gekregen door Corona. Deze tijd vraagt je opnieuw te zoeken naar de balans tussen werk en privé door het vele thuiswerken, minder sociale contacten en minder dingen kunnen doen die je anders de nodige energie geven. Het goede nieuws is: je hoeft het niet alleen te doen!

Even in die bubbel

Drie dagen halen we je uit je dagelijkse leven en vragen we je te reizen naar een prachtige locatie in Salland. We beseffen dat we hiermee veel van je vragen. En toch is onze ervaring dat, door jezelf deze tijd en rust te gunnen, je een belangrijke basis legt voor veerkracht, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling op lange termijn. Deze langdurig positieve effecten zijn bovendien wetenschappelijk bewezen.

Re-boost

Speciaal voor jou organiseert LTC Training de Re-boost training. Een, in onze ogen, logisch vervolg op de 2,5 daagse Boost training.
Tijdens de Re-boost staan we stil bij wat je leerde tijdens de training en ontdekken we wat er nu nodig is om met energie weer door te boosten.

Benieuwd? Houd dan onze website in de gaten. Hierop vind je binnenkort meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden.

Boosten tijdens Corona

Wist je trouwens dat de LTC Boost training momenteel ‘gewoon’ plaats vindt? Heel gewoon is dat niet, want we nemen natuurlijk wel de nodige maatregelen om veilig te kunnen trainen.
We trainen op een landelijk gelegen locatie waar alleen deelnemers van de Boost training aanwezig zijn. In maart en april zijn er nog enkele plekken beschikbaar.

Check hier beschikbare data

Gun iemand een Boost en ontvang gratis een Rituals verwenpakket!

Zie jij een collega, vriend of kennis worstelen met het vinden van balans en gun jij hem of haar de LTC Boost training? Informeer hem of haar dan eens over de training en deel deze pagina. Jij kunt immers spreken vanuit eigen ervaring! Bovendien levert het je naast een bewezen dienst nog een bonus op. Want meldt diegene zich aan via het opleidingsportaal met de actiecode* voor de Boost training, dan ontvang jij als bedankje van ons een gratis verwenpakket van Rituals! Ideaal om thuis nog even een fijn rustmoment te ervaren. Mooi meegenomen toch?

Actievoorwaarden

Deze actie loopt tot en met 31 december 2021.

De deelnemer gebruikt bij aanmelden de actiecode boostgunnen2021.

Maximaal 1 Rituals pakket per persoon.

We verifiëren jullie namen na aanmelding met een actiecode.

De oefeningen waren heel eenvoudig. Juist daardoor leerde ik zoveel over mijzelf.  

Sabina

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu