Hoe stap jij bewust je zomervakantie in? Lees het in onze zomernieuwsbrief

De zomer staat voor de deur! Helaas lijkt het er voor velen nog niet op dat we naar het buitenland kunnen vertrekken. Maar hoe zorg je ervoor dat je thuis ook kunt ontspannen, nu je werklaptop nooit ver weg is?

Ook zonder de Middellandse Zee binnen handbereik, is het van belang dat je deze zomer weer oplaadt. Al was het maar omdat je na de zomer waarschijnlijk weer (gedeeltelijk) naar kantoor gaat: een flinke energievreter na 1,5 jaar thuiswerken.

LTC is inmiddels weer in volle gang: met de LTC Boost Training hebben we inmiddels alweer tientallen mensen kunnen helpen aan meer (lichaams)bewustzijn, herkenning van patronen en meer gevoel van eigen regie en verantwoordelijkheid. Heb je je nog niet aangemeld? Van 15 t/m 17 september zijn er nog een paar plekken vrij.

Afgelopen maanden bleek onze Boost niet alleen te helpen tegen verzuim en medewerkers energie te geven, maar dat het ook een ander, zeer actueel probleem weet te tackelen: long Covid. Ongrijpbare klachten zorgen ervoor dat mensen langdurig last hebben van hun coronabesmetting, maar wat kan je daar als leidinggevende of HR-medewerker aan doen? We vertellen je er alles over in deze nieuwsbrief.

En verder:

  • Leidinggevende of organisatie: LTC helpt met een verandertraject
  • Na de pandemie meer ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Meer lezen? Bekijk onze hele nieuwsbrief hier of meld je hier aan, zodat je nooit meer een editie mist.

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu