Je goed voelen, door goed te voelen

“Ik zit te veel in mijn hoofd”, is iets wat deelnemers vaak concluderen tijdens deelname aan de LTC Boost training. Niet per definitie goed of fout, maar het kan op lange termijn wel een belemmerend effect geven.

Wat zou er gebeuren wanneer je meer luistert naar je lichaam? Wanneer je je lichaam als vetrekpunt neemt voor meer verdieping?
Tijdens de Boost training hebben we aandacht voor het lichaam en de signalen die je vanuit daar ontvangt. Wij zien het lichaam als grote bron van wijsheid die jou directe en betrouwbare informatie geeft.

Zo schrijft ook psychiater Bessel van der Kolk in zijn boek ‘The body keeps the score’. Het boek staat momenteel bovenaan in de bestsellerlijst van The New York Times. Van der Kolk beschouwt het lichaam als baken voor het beleven en verwerken van emoties en is een belangrijke sleutel bij het oplossen van trauma’s en stress.

Wanneer je een gezonde balans tussen logica en intuïtie, gedachte en gevoel, hoofd en lichaam bereikt, dan ervaar je meer energie en rust. En dat is nou precies waar je tijdens de Boost training naar op zoek gaat!

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu