LTC Coaching

Ben je op zoek naar een nieuwe koers in het leven en wil je in korte tijd een flinke groei doormaken? Dan kan de LTC Coaching iets voor jou zijn. Je brengt zelf thema’s, situaties of onderwerpen in, waarop jij je wilt ontwikkelen. Een van onze gecertificeerde coaches helpt je vervolgens om meer inzicht te krijgen in jezelf, je struikelblokken en je talenten. Op die manier bouw je aan je zelfvertrouwen en werk je vanuit je eigen kracht. Jij bepaalt waar je aan wilt werken, wij bieden je het gereedschap om aan de slag te gaan.

Wat levert het me op?

  • Je krijgt inzicht in jezelf, in je gedrag en patronen.
  • Je ontdekt je talenten en werkt aan je zelfvertrouwen.
  • Je weet waar je voor staat. Dat zorgt voor rust – in jezelf en in je leven.

Praktische informatie

In een intakegesprek bespreek je samen met je coach in grote lijnen je vraagstuk. Aan de hand van het onderwerp maakt de coach speciaal voor jou een op maat gemaakt traject. Daarin bespreek je precies hoeveel gesprekken er gevoerd gaan worden en wat de kosten zijn. Jij of je werkgever ontvangt hier een handig overzicht van. Blijkt uiteindelijk dat je toch meer of minder tijd nodig hebt? Dan passen we dat gemakkelijk voor je aan.

De uurprijs voor de gesprekken met een van onze coaches staat van tevoren vast. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Ben je een medewerker? Dan is de prijs € 168,00 per uur, exclusief btw.

Een leidinggevende? Dan zijn de kosten € 209,00 per uur, exclusief btw.

Aan het begin van de coaching stelt een coach aan de hand van jouw vraagstuk een traject op. Blijkt dat je meer uren nodig hebt? Dan schaal je gemakkelijk op.

Er zijn verschillende groepen die een vergoeding kunnen krijgen voor LTC coaching.

Je werkt bij een hogeschool en maakt gebruik van het zorgpakket Livvit.

Livvit is een arbeidsgerelateerd zorgpakket dat medewerkers van hogescholen kunnen gebruiken om verzuim te voorkomen de gezondheid te bevorderen. Een coachtraject bij LTC Training komt voor een vergoeding (3 uur coaching) in aanmerking. Bekijk hier de gids of neem contact op met de Livvit Helpdesk via 071 3652100 of werkgeversdesk@zilverenkruis.nl.

LTC Training staat hier niet bij, maar is wel goedgekeurd door Zilveren Kruis. Je leidinggevende ontvangt een mail van de Werkgeversdesk. Hierop dient je leidinggevende een akkoord op te geven. Er zijn géén kosten aan verbonden.

Je werkgever werkt met de Lekker Bezig app van Centraal Beheer.

De Lekker Bezig app is een duurzame gezondheidsoplossing van Centraal Beheer. Het ondersteunt en motiveert medewerkers bij het nemen van eigen regie en te werken aan duurzame inzetbaarheid. Maakt jouw werkgever gebruik van deze app dan heb je recht op een intake van 30 minuten en twee coachinggesprekken van één uur.

Fijn om te horen dat je geïnteresseerd bent in onze LTC Coaching! Als je niet in aanmerking komt voor een vergoeding via Livvit of Centraal Beheer, kun je ons direct een mail sturen. Dan nemen wij binnen een werkdag contact met je op.

 

Heb je een andere vraag over coaching?

Neem dan contact met ons op

Wens jij coaching?

Meld je hier aan
Jezelf ontwikkelen en toewerken naar wat je écht belangrijk vindt.

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu