waar ben je naar op zoek?

Veerkracht van mensen versterken en de binding binnen organisaties vergroten, dat is wat wij doen. Met onze trainingen, coaching en maatwerkprogramma’s ontwikkelen we meer bewustzijn, inzicht en vernieuwing. Bekijk ons aanbod of gebruik het filter om een keuze te maken.

jouw trainingen

Omgaan met agressie

Gezond en veilig werken wordt ook beïnvloed door agressie die medewerkers tegen komen tijdens het werk. Bewust omgaan met agressie binnen het werk vraagt om inzichten en houvast . Sociale cohesie is helpend om agressie binnen het werk te verminderen.

meer informatie

Omgaan met werkdruk

Omgaan met werkdruk speelt vaak op iedere laag binnen een organisatie en vraagt aandacht voor het individu, het team en de organisatie. In deze training krijg je inzicht in hoe je signalen van werkdruk herkent en in actie komt om werkdruk te verminderen.

meer informatie

Het Nieuwe Werken

Werken waar, wanneer en hoe je zelf wilt. Het nieuwe werken biedt mogelijkheden, maar ook uitdagingen. Hoe houd je balans tussen werk en privé tijdens het thuiswerken? Hoe geef je leiding op afstand?

meer informatie

Eigen regie

meer informatie

Cultuur en Leiderschap

meer informatie

Realdrives

meer informatie

Groepsdynamica

meer informatie

Met recht van spreken

Als team ben je met elkaar opgesteld voor een bepaald doel. Met dit doel voor ogen bepaal je met elkaar wat jullie recht van spreken is. Hoe draag je dat dan uit met elkaar? Wat heb je er als individu voor nodig om daarin ook daadwerkelijk je positie in te nemen?

meer informatie

De kunst van het luisteren

In de training de Kunst van het Luisteren ga je met elkaar ontdekken hoe je gewend bent te luisteren naar elkaar. Hoe belangrijk het is daarbij stil te staan. En hoe je met elkaar kunt ontdekken dat luisteren het key-woord kan zijn voor het verbeteren en optimaliseren van de samenwerking.

meer informatie

Het moedige gesprek

Dit is een training waarbij je ervaart wat er van invloed is wanneer een gesprek enige ‘moed’ vraagt. Aan de randen van je eigen comfortzone zitten vaak essentiële uitdagingen die een gesprek een belangrijke wending kunnen geven. Hoe bewust ben jij van je eigen kompas?

meer informatie
Vrouw in gesprek

Het goede gesprek

Het is voor iedereen voelbaar wanneer een gesprek goed verlopen is. Daarin is het van belang hoe bewust je bent van je eigen aandeel en vitaliteit. Hoe het contact verloopt en hoeveel ruimte er is voor elkaar emoties en belevingen. In de training het goede gesprek sta je met elkaar stil bij de invloed van de persoonlijke vitaliteit op het verloop van een gesprek.

meer informatie

Ga ik gymmen met geraniums?

Ben je bang om achter de spreekwoordelijke geraniums te komen zitten zodra je ouder wordt? Bedenk je dan dat je dit zelf in de hand hebt. In deze training helpen we jou om het beeld dat jij hebt van je ouwe dag te veranderen,

meer informatie

Kies je, of krijg je het voor je kiezen?

Keuzes maken we het liefst in vrijheid en harmonie. Dit is helaas niet altijd het geval. Wanneer de vraag “Hoe komt het toch dat alles bij mij terecht komt?” met regelmaat voorbij komt, kan dit programma je helpen. Deze training zorgt ervoor dat je het niet meer voor de kiezen krijgt.

meer informatie

Stress, van vijand naar vriend

Wat is het heerlijk als het leven op rolletjes loopt! Toch gooit stress vaak roet in het eten. In plaats van stress de regie over te laten nemen, leren wij je hoe je beter met stress om kan gaan. Want hoe jij hiermee omgaat, bepaalt de uitkomst. Zorg dus voor een gezondere relatie met stress, om meer rust en geluk te ervaren.

meer informatie

Ga ik naar de finish of naar de start?

Een groot deel van je leven besteed je aan werk. En hoewel je aan het begin van je carrière ongetwijfeld stond te trappelen, kan die energie gedurende je loopbaan wat verdwijnen. Hoe zorg je ervoor dat je nog steeds vitaal bent als je aan je pensioen begint?

meer informatie

Van druk naar geluk

Soms staat een druk leven geluk in de weg: je moet zoveel doen, zoveel mensen tevreden houden. Maar hoe zorg je ervoor dat je jezelf niet vergeet? In deze training neem je het heft in eigen handen.

meer informatie

balans werk/privé: juist nu in corona-tijd

meer informatie

Online leidinggeven

meer informatie

coaching corona-proof

meer informatie

LTC Coaching

Ben je op zoek naar een nieuwe koers in het leven en wil je in korte tijd een flinke groei doormaken? Dan kan de LTC Coaching iets voor jou zijn. Je brengt zelf thema’s, situaties of onderwerpen in, waarop jij je wilt ontwikkelen.

meer informatie
LTC training coaching en maatwerk. Voorkom verzuim met inzicht en persoonlijke ontwikkeling

ltc boost voor vitale medewerkers

Meer zelfvertrouwen, vitaliteit en balans op de werkvloer betekent minder stress, minder burn-outs en minder verzuim.

meer informatie

LTC Boost voor jezelf

Ervaar je spanning, stress en voelt het alsof je aan het overleven bent? Hoe veerkrachtig je bent, merk je aan hoe je reageert op de beproevingen in je leven. In hoeverre kun jij meebuigen en terugveren?

meer informatie

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Snel naar…