Ga ik gymmen met geraniums?

Ben je bang om achter de spreekwoordelijke geraniums te komen zitten zodra je ouder wordt? Bedenk je dan dat je dit zelf in de hand hebt. In deze training helpen we jou om het beeld dat jij hebt van je ouwe dag te veranderen. Ook bieden we handvatten om energieke keuzes te maken. Laat die geraniums links liggen en ga gymmen!

Welke inzichten krijg ik?

Je wordt je bewust….

  • Dat je het beeld dat van je pensioen hebt, kunt aanpassen.
  • Wat jou energie geeft of juist kost.
  • Dat je op zoek moet naar iets wat ertoe doet na je werk.
  • Hoe je daar het beste naartoe kan werken. Je neemt hiermee de regie over je leven, nu en in de toekomst.

Wat levert het me op?

  • Je pensioen is niet het einde, maar slechts het begin van een volgende fase. Met onze training ga je voorsorteren om ook daar je energie en zingeving vast te houden.
  • Je krijgt een duidelijk beeld van wat voor jou belangrijk is in het leven en maakt keuzes die daarbij aansluiten.

 

Wat ga ik doen?

Er zijn verschillende varianten van dit programma mogelijk. Jij kiest wat bij jou past.

  • Je krijgt altijd direct  toegang tot de LTC Online Academy. Dit is een online omgeving waarin je stap voor stap aangeboden krijgt wat in het traject aan bod gaat komen. Je vindt hier inspiratie, voorbereidende opdrachten, inzicht in het programma van de fysieke bijeenkomsten en naslagwerk.
  • Afhankelijk van welk programma je hebt gekozen, neem je deel aan de online webinar of aan de fysieke bijeenkomsten.
  • Een online coachgesprek is altijd onderdeel van het programma.

Praktische informatie

Er zijn twee varianten van dit programma: ‘webinar & online coaching’ en ’traject’. 

Webinar & online coaching:
Wil je vanachter je computer uitvinden hoe je je senioriteit kan verzilveren? Dat kan! Aan de hand van een korte vragenlijst, vinden we uit hoe we jou het beste kunnen helpen. Na het volgen van ons webinar helpt een van onze gecertificeerde coaches jou in twee gesprekken met jouw specifieke situatie. Nog niet uitgeleerd? Vanaf je aanmelding tot twee maanden na het webinar heb je toegang tot LTC Online Academy, onze omgeving waar je inspiratie, opdrachten en naslagwerk vindt.

Traject:
Liever face to face aan de slag met je energieniveaus tot ver na je pensioen? Dat kan gelukkig ook! Ook jij geeft aan de hand van een korte vragenlijst door waar we je mee kunnen helpen. Na een online coachcontact met de trainer, volgen twee bijeenkomsten waarbij we elkaar in een kleine groep ontmoeten.* Na de eerste bijeenkomst krijg je een vervolgopdracht, waarmee we in de tweede bijeenkomst aan de slag gaan. Hierna helpt een van onze coaches je in een online gesprek om de opgedane kennis toe te passen in je dagelijkse leven.

Nog niet uitgeleerd daarna? Vanaf je aanmelding tot twee maanden na het webinar heb je toegang tot LTC Online Academy, onze omgeving waar je inspiratie, opdrachten en naslagwerk vindt.

* deze bijeenkomsten zijn een halve dag met maximaal tien medecursisten. Hierbij houden we ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Voor de twee varianten van de training, geldt een verschillend tarief.

Webinar & online coaching € 375.-.
Traject € 582,-.

Al deze bedragen zijn exclusief BTW.

Medewerkers van Zilveren Kruis kunnen korting krijgen via de medewerkerspropositie. De webinar met coaching past binnen dit budget. Voor het traject geldt er een kleine eigen bijdrage.

Fijn om te horen dat je geïnteresseerd bent in onze training! Je kan ons bellen of een mailtje sturen. Dan nemen wij binnen een werkdag contact met je op. Zodra we je aanmelding verwerkt hebben, krijg je direct toegang tot de LTC Online Academy.

 

heb je een vraag over deze training?

Neem dan contact met ons op

Wil je je aanmelden voor de training

Stuur ons dan een mail
Ik sta aan het roer van mijn eigen pensioen.

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu