Ga ik naar de finish of naar de start?

Een groot deel van je leven besteed je aan werk. En hoewel je aan het begin van je carrière ongetwijfeld stond te trappelen, kan die energie gedurende je loopbaan wat verdwijnen. Hoe zorg je ervoor dat je nog steeds vitaal bent als je aan je pensioen begint? In deze training leer je je senioriteit te verzilveren en energie te houden tot ver na de eindstreep. Want, je pensioen is slechts het begin van een nieuwe fase.

Welke inzichten krijg ik?

Je wordt je bewust…

 • Van je huidige werksituatie en of je daar tevreden mee bent.
 • Wat je energie geeft en kost.
 • Hoe jij je ervaring zo goed mogelijk kan inzetten binnen het bedrijf en hoe je dit kan aankaarten bij je manager.
 • Van de dingen die je energie geven buiten je werk, zodat je daar straks mee aan de slag kan.
 • Dat de invloed die je hebt op je eigen leven groter is dan je denkt.

Wat levert het me op?

 • Je krijgt informatie over de veranderingen in je lijf in deze fase van jouw leven.
 • Je beseft welke keuzes bij jou passen en hoe deze invloed hebben op je leven.
 • Je ervaart grip op je leven, voor en na je pensioen.

Wat ga ik doen?

Er zijn verschillende varianten van dit programma mogelijk. Jij kiest wat bij jou past.

 • Je krijgt altijd direct  toegang tot de LTC Online Academy. Dit is een online omgeving waarin je stap voor stap aangeboden krijgt wat in het traject aan bod gaat komen. Je vindt hier inspiratie, voorbereidende opdrachten, inzicht in het programma van de fysieke bijeenkomsten en naslagwerk.
 • Afhankelijk van welk programma je hebt gekozen, neem je deel aan de online webinar of aan de fysieke bijeenkomsten.
 • Een online coachgesprek is altijd onderdeel van het programma.

Praktische informatie

Er zijn twee varianten van dit programma: ‘webinar & online coaching’ en ’traject’. 

Webinar & online coaching:
Wil je vanachter je computer uitvinden hoe je je senioriteit kan verzilveren? Dat kan! Aan de hand van een korte vragenlijst, vinden we uit hoe we jou het beste kunnen helpen. Na het volgen van ons webinar helpt een van onze gecertificeerde coaches jou in twee gesprekken met jouw specifieke situatie. Nog niet uitgeleerd? Vanaf je aanmelding tot twee maanden na het webinar heb je toegang tot LTC Online Academy, onze omgeving waar je inspiratie, opdrachten en naslagwerk vindt.

Traject:
Liever face to face aan de slag met je energieniveaus tot ver na je pensioen? Dat kan gelukkig ook! Ook jij geeft aan de hand van een korte vragenlijst door waar we je mee kunnen helpen. Na een online coachcontact met de trainer, volgen twee bijeenkomsten waarbij we elkaar in een kleine groep ontmoeten.* Na de eerste bijeenkomst krijg je een vervolgopdracht, waarmee we in de tweede bijeenkomst aan de slag gaan. Hierna helpt een van onze coaches je in een online gesprek om de opgedane kennis toe te passen in je dagelijkse leven.

Nog niet uitgeleerd daarna? Vanaf je aanmelding tot twee maanden na het webinar heb je toegang tot LTC Online Academy, onze omgeving waar je inspiratie, opdrachten en naslagwerk vindt.

* deze bijeenkomsten zijn een halve dag met maximaal tien medecursisten. Hierbij houden we ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Voor de twee varianten van de training, geldt een verschillend tarief.

Webinar en coaching € 375
Traject € 582

 

Al deze bedragen zijn exclusief BTW.

Medewerkers van Zilveren Kruis kunnen korting krijgen via de medewerkerspropositie. De webinar met coaching past binnen dit budget. Voor het traject geldt er een kleine eigen bijdrage.

Fijn om te horen dat je geïnteresseerd bent in onze training Energie tot ver na je pensioen! Je kan ons bellen of een mailtje sturen. Dan nemen wij binnen een werkdag contact met je op. Zodra we je aanmelding verwerkt hebben, krijg je direct toegang tot de LTC Online Academy.

 

 

Heb je een vraag over deze training?

Neem dan contact met ons op

Wil je je aanmelden voor de training?

Vul dan het contactformulier in
Mooi om op deze manier naar mijn pensioen toe te werken.

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu