Kies je, of krijg je het voor je kiezen?

Veel van de keuzes die we maken, gebeuren onbewust. Maar goed ook – als je over alles lang na zou denken, zou je doodmoe worden. Maar soms gebeurt het dat je te veel keuzes op de automatische piloot maakt en de controle over je leven verliest. In deze training helpen we je om keuzes te maken die bij jou en je waarden passen. Zo kies je, in plaats van dat je het voor je kiezen krijgt.

Welke inzichten krijg ik?

  • Door actief na te denken over je keuzes, krijg je regie op je eigen leven terug.
  • Je leert dat er sprake is van externe invloeden en invloeden vanuit jezelf. In deze training helpen we je onderscheid te maken en deze optimaal in te zetten.
  • Doordat je weet waar je zelf voor staat, is het makkelijker om keuzes te maken die daarop aansluiten.

Wat levert het me op?

  • Het gevoel dat je invloed hebt op je eigen leven en trouw bent aan jezelf.
  • Actieve keuzes maken in plaats van dat dingen jou ‘overkomen’
  • In de training helpen we je met input en stimulans om blijvend te veranderen

Wat ga ik doen?

Er zijn drie varianten van dit programma mogelijk. Jij kiest wat bij jou past.

  • Je krijgt altijd direct  toegang tot de LTC Online Academy. Dit is een online omgeving waarin je stap voor stap aangeboden krijgt wat in het traject aan bod gaat komen. Je vindt hier inspiratie, voorbereidende opdrachten, inzicht in het programma van de fysieke bijeenkomsten en naslagwerk.
  • Afhankelijk van welk programma je hebt gekozen, neem je deel aan de online webinar of aan de fysieke bijeenkomsten.

Praktische informatie

Er zijn drie varianten van dit programma: ‘webinar’, ‘webinar & online coaching’ en ‘traject’.

Webinar:
Wil je vanachter je computer uitvinden hoe je het niet meer voor je kiezen krijgt? Dat kan. Vooraf aan het webinar krijg je toegang tot onze LTC Online Academy, de omgeving waar je inspiratie, opdrachten en naslagwerk vindt. Je maakt een voorbereidende opdracht, zodat je voor jezelf alvast op papier kan zetten waar je aan wilt werken. Hierna volg je ons webinar, waarin we je handvatten bieden om een gezonde relatie met stress te krijgen. Na het webinar hou je twee maanden toegang tot de LTC Online Academy, zodat je optimaal gebruik kan maken van onze kennis over het onderwerp.

Webinar & online coaching:
Wil je liever iets meer hulp met het aanpassen van het beeld dat je over jezelf hebt? Dat kan! Aan de hand van een korte vragenlijst, vinden we uit hoe we jou het beste kunnen helpen. Na het volgen van ons webinar helpt een van onze gecertificeerde coaches jou in een online gesprek met jouw specifieke situatie. Nog niet uitgeleerd? Vanaf je aanmelding tot twee maanden na het webinar heb je toegang tot LTC Online Academy, onze omgeving waar je inspiratie, opdrachten en naslagwerk vindt.

Traject:
Liever face to face aan de slag om de regie over je eigen leven te herwinnen? Dat kan gelukkig ook weer! Ook jij geeft aan de hand van een korte vragenlijst door waar we je mee kunnen helpen. Na een online coachcontact met de trainer, volgt er een voorbereidende opdracht om alvast na te denken over je eigen situatie. Op een bijeenkomst waarbij we elkaar in een kleine groep ontmoeten*, zullen we daar verder op ingaan. Hierna helpt een van onze coaches je in een online gesprek om de opgedane kennis toe te passen in je dagelijkse leven. We maken daarvoor samen een plan van aanpak, dat volstaat met inspiratie en verdieping.

Nog niet uitgeleerd? Vanaf je aanmelding tot twee maanden na het webinar heb je toegang tot LTC Online Academy, onze omgeving waar je inspiratie, opdrachten en naslagwerk vindt.

* deze bijeenkomsten zijn een halve dag met maximaal tien medecursisten. Hierbij houden we ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM

Webinar € 185
Webinar en coaching € 375
Traject € 495

 

Genoemde tarieven zijn excl. BTW.

Ben je werkzaam bij Zilveren Kruis, dan komt ons aanbod in aanmerking voor de medewerkerspropositie. Alle drie de varianten passen binnen het hiervoor aangestelde budget.

Ook je werkgever is erbij gebaat dat jij lekker in je vel zit. Misschien wil hij support bieden of is hij nieuwsgierig naar het effect en resultaat van de training. Wij voorzien je werkgever daarom graag van meer informatie.

Fijn om te horen dat je geïnteresseerd bent in onze training! Je kan ons bellen of een mailtje sturen. Dan nemen wij binnen een werkdag contact met je op. Zodra we je aanmelding verwerkt hebben, krijg je direct toegang tot de LTC Online Academy.

De keuzes die ik maak, bepalen het verschil.

Heb je een vraag over deze training?

Stel je vraag

Geïnteresseerd in de training

Aanmelden

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu