Stress, van vijand naar vriend

Wat is het heerlijk als het leven op rolletjes loopt! Toch gooit stress vaak roet in het eten. We zijn een meester in het vakkundig negeren van stress, in de hoop dat het verdwijnt. Maar stress is als een bal die je onder water drukt: hij komt altijd weer boven. In plaats van stress de regie over te laten nemen, leren wij je hoe je beter met stress om kan gaan. Want hoe jij hiermee omgaat, bepaalt de uitkomst. Zorg dus voor een gezondere relatie met stress, om meer rust en geluk te ervaren.

Welke inzichten krijg ik?

Je wordt je ervan bewust …

  • Hoe je stress kan herkennen en hoe dit ook een raadgever kan zijn.
  • Hoe jij je eigen leven ziet en of je blij bent met dat beeld.
  • Waar dat beeld vandaan komt en dat je die manier van jezelf zien kan veranderen.

Waar ga ik mee aan de slag?

  • Je oefent met een andere manier van naar jezelf kijken.
  • Je leert hoe je stress herkent en een gezonde plek geeft in je leven.
  • Je neemt de regie over je eigen leven, door bewuste keuzes te maken.
  • Onze coaches helpen je om input en stimulans om die verandering tot ver na de training vast te houden

Wat ga ik doen?

Er zijn drie varianten van dit programma mogelijk. Jij kiest wat bij jou past.

  • Je krijgt altijd direct  toegang tot de LTC Online Academy. Dit is een online omgeving waarin je stap voor stap aangeboden krijgt wat in het traject aan bod gaat komen. Je vindt hier inspiratie, voorbereidende opdrachten, inzicht in het programma van de fysieke bijeenkomsten en naslagwerk.
  • Afhankelijk van welk programma je hebt gekozen, neem je deel aan de online webinar of aan de fysieke bijeenkomsten.

Praktische informatie

Er zijn drie varianten van dit programma: ‘webinar’, ‘webinar & online coaching’ en ‘traject’.

Webinar:
Wil je vanachter je computer uitvinden hoe je van stress je vriend kan maken? Dat kan. Vooraf aan het webinar krijg je toegang tot onze LTC Online Academy, de omgeving waar je inspiratie, opdrachten en naslagwerk vindt. Je maakt een voorbereidende opdracht, zodat je voor jezelf alvast op papier kan zetten waar je aan wilt werken. Hierna volg je ons webinar, waarin we je handvatten bieden om een gezonde relatie met stress te krijgen. Na het webinar hou je twee maanden toegang tot de LTC Online Academy, zodat je optimaal gebruik kan maken van onze kennis over het onderwerp.

Webinar & online coaching:
Wil je liever iets meer hulp met het aanpassen van het beeld dat je over jezelf hebt? Dat kan! Aan de hand van een korte vragenlijst, vinden we uit hoe we jou het beste kunnen helpen. Na het volgen van ons webinar helpt een van onze gecertificeerde coaches jou in een online gesprek met jouw specifieke situatie. Nog niet uitgeleerd? Vanaf je aanmelding tot twee maanden na het webinar heb je toegang tot LTC Online Academy, onze omgeving waar je inspiratie, opdrachten en naslagwerk vindt.

Traject:
Liever face to face aan de slag om de regie over je eigen leven te herwinnen? Dat kan gelukkig ook weer! Ook jij geeft aan de hand van een korte vragenlijst door waar we je mee kunnen helpen. Na een online coachcontact met de trainer, volgt er een voorbereidende opdracht om alvast na te denken over je eigen situatie. Op een bijeenkomst waarbij we elkaar in een kleine groep ontmoeten*, zullen we daar verder op ingaan. Hierna helpt een van onze coaches je in een online gesprek om de opgedane kennis toe te passen in je dagelijkse leven. We maken daarvoor samen een plan van aanpak, dat volstaat met inspiratie en verdieping.

Nog niet uitgeleerd? Vanaf je aanmelding tot twee maanden na het webinar heb je toegang tot LTC Online Academy, onze omgeving waar je inspiratie, opdrachten en naslagwerk vindt.

* deze bijeenkomsten zijn een halve dag met maximaal tien medecursisten. Hierbij houden we ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Voor de drie varianten van de training, geldt een verschillend tarief.

Webinar € 185
Webinar en coaching € 375
Traject € 495

 

Al deze bedragen zijn exclusief BTW.

Medewerkers van Zilveren Kruis kunnen korting krijgen via de medewerkerspropositie. Alle drie de varianten passen binnen het hiervoor aangestelde budget.

Fijn om te horen dat je geïnteresseerd bent in onze training Maak van stress je vriend, niet je vijand! Je kan ons bellen of een mailtje sturen. Dan nemen wij binnen een werkdag contact met je op. Zodra we je aanmelding verwerkt hebben, krijg je direct toegang tot de LTC Online Academy.

 

Heb je een vraag over deze training?

Neem dan contact met ons op

Wil je je aanmelden voor de training?

Stuur ons dan een mail
Nu heb ik door hoe het werkt.

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu