Aanbod ‘jij als individueel’

Aandacht voor wie je werkelijk bent, ontwikkeld vanuit je eigen gezin van herkomst met de ontwikkelingen die het levenspad gebracht heeft. Kom jij tot je recht in je werk? Wordt potentieel optimaal benut? Aandacht voor steeds meer plezier in worden wie je in de kern bent.

Boost

Er wordt makkelijk veel van je gevraagd, waardoor het zoeken kan zijn welke keuzes je zelf nog kunt maken. Benut jij al het potentieel dat je in je hebt of sta je stiekem onder druk in een overlevingsstand die maar doorgaat?

Lees meer

Coaching

Zijn er vragen die steeds weer in je hoofd spelen en waar je zelf niet zomaar een antwoord op hebt? Onderwerpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling die je graag onder de loep wilt nemen? Dan is coaching de gelegenheid om jouw antwoord op je vragen te onderzoeken onder deskundige begeleiding van een van onze coaches.

Lees meer

Boost Inclusief

Van Post Covid hebben wij geleerd dat onze Boost bij intensievere vraagstukken goed tot zijn recht komt als we extra coaching aan de Boost koppelen. Graag bieden we ons aanbod van de Boost, inclusief coaching, in een pakket aan om blijvende gedragsverandering te bewerkstelligen.

Lees meer

Post COVID begeleiding

Het herstel van Covid is voor veel mensen zoeken. Het niet-weten welke stappen de beste zijn maakt er ‘aan werken’ ook niet makkelijker. Wel wordt steeds duidelijker dat een holistische aanpak, waarin je zelf zo eerlijk mogelijk leert luisteren naar de signalen van je eigen lijf, een ingang is die helpt je eigen balans weer terug te vinden.

Lees meer

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu