Aanbod ‘jij en de ander(en)’

De mens is van nature een kudde dier: we ontdekken wie we zijn in de ontmoeting met anderen: waar liggen je grenzen, hoe neem je je plek ten volle in? Wat raakt het in jou als je collega druk en boos is? Kom jij in contact met anderen tot je recht?

Het Moedige gesprek

Ontdek hoe je door kunt vragen, ook wanneer je ervaart dat het voor jou spannend wordt. En hoe je empathisch in contact bent, door bewust te worden van je eigen aandeel in een gesprek.

Lees meer

Omgaan met agressie

Hoe reageer jij op agressie om je heen en welke invloed kun je er zelf op hebben? Bewust inzien wat er speelt in een emotionele dynamiek.

Lees meer

Staan voor je vak!

Met al je goede intentie en professionele ideeën is het soms een uitdaging om te zorgen dat er ook gewerkt wordt zoals je voor ogen hebt. Hoe krijg je jouw gevoel voor kwaliteit en professionaliteit goed in beeld bij de ander?

Lees meer

Eigen regie

Onder invloed van het krachtenveld om je heen trouw blijven aan je eigen kwaliteiten en daarin je verantwoordelijkheid nemen vraagt handvatten om helder te kunnen benoemen wat er speelt en waar je voor hebt te kiezen om bij je eigen regie te blijven.

Lees meer

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu