Aandacht voor preventieve mentale ondersteuning kan erger voorkomen

Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat het algehele welzijn van de medewerkers sinds de Corona crisis afneemt. De onzekerheid rondom het virus, de dubbele rollen thuis; het draagt allemaal bij aan spanning en stress. Het verzuim stijgt en een stip aan de horizon is er nog niet. HR managers en leidinggevenden staan hiermee voor een grote uitdaging.

GZ-Psycholoog Gijs Coppens is onder het mom van ‘voorkomen is beter dan genezen’ een prachtig initiatief gestart: een laagdrempelig online platform waar je met een team onlinepsychologen kunt praten.
Ook LTC Training is hier zeer actief mee bezig. Juist nu is het belangrijk om preventieve zorg aan te bieden, om te voorkomen dat (nog) meer medewerkers uitvallen door stres gerelateerde klachten zoals een burnout. De Boost training wordt daarom wekelijks gegeven wanneer het weer kan.
Al sinds de eerste golf biedt LTC Training online ondersteuning aan in de vorm van online bijeenkomsten, webinars en online coaching. Wij zijn er voor je wanneer je samen met iemand wilt stil staan bij alle veranderingen en uitdagingen die het Coronavirus met zich mee heeft gebracht. Of wanneer je kampt met Coronamoeheid. Ook voor leidinggevenden en werkgevers kan ons online aanbod uitkomst bieden.

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu