Een optimaal team, een groeiende organisatie!

Mensen zijn van nature kudde dieren: we hebben elkaar nodig om te herkennen en erkennen hoe het met ons gaat. Van een ontmoeting knappen we op of soms juist af. Wij geloven dan ook dat de samenwerking een essentieel ingrediënt is om het beste uit elkaar naar boven te halen.
In onze trainingen kijken we samen naar jullie teamproces en zetten we stappen naar een optimale samenwerking, team- en bedrijfsresultaat.

Communicatie

LTC geeft aandacht aan de gelaagdheid van de communicatie. Kijkend naar het proces van teamontwikkeling is een heldere communicatie, zowel verbaal als non-verbaal, van belang. Hoe bespreek je dan wat er speelt en waar heb je aandacht voor met elkaar? Ontdek onze trainingen die doorspekt zijn van onderstroom, diepgang en helderheid.

Bekijk ons aanbod

Groepsdynamica

Verschuivingen in samenstelling van een team of van opdrachten zorgen vaak voor een verandering in teamdynamiek. In deze training kijk je samen naar de fasen van teamdynamica en wat dit betekent voor jullie als team. De inzichten kunnen helpend zijn om weer met energie en plezier een optimaal teamresultaat te behalen.

Bekijk training

Realdrives

Een optimaal team herkent en benut elkaars diversiteit. Daar waar een ander anders denkt, kan het een uitdaging zijn om elkaar hierin te vinden en te versterken. Real Drives is een methode die inzicht biedt in de diversiteit en drijfveren. Leer jezelf en je team beter kennen en ontdek hoe je samen meer kunt worden dan de som der delen!

Bekijk training

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu