Versta elkaar! De kunst van echt contact

LTC geeft aandacht aan de gelaagdheid van de communicatie. Kijkend naar het proces van teamontwikkeling is een heldere communicatie, zowel verbaal als non-verbaal, van belang. Hoe bespreek je dan wat er speelt en waar heb je aandacht voor met elkaar? Ontdek onze trainingen die doorspekt zijn van onderstroom, diepgang en helderheid.

Het goede gesprek

Het is voor iedereen voelbaar wanneer een gesprek goed verloopt. Hoe bewust ben jij daarin van jouw eigen aandeel en vitaliteit? In de training ‘Het goede gesprek’ sta je met elkaar stil bij de invloed van jouw persoonlijke vitaliteit op het verloop van een gesprek.

Bekijk training

Het moedige gesprek

Is een training waarbij je ervaart wat er van invloed is wanneer een gesprek enige ‘moed’ vraagt. Aan de randen van je eigen comfortzone zitten vaak essentiële uitdagingen die een gesprek een belangrijke wending kunnen geven. Hoe bewust ben jij van je eigen kompas? En hoe zet je je eigen waarneming in tot een heldere uitkomst te komen?

Bekijk training

De kunst van het luisteren

Vaak gaan onze gedachten sneller dan onze aandacht. Zeker wanneer je binnen je werk inhoudelijk in gesprek gaat. Om toch goed af te stemmen met elkaar, is luisteren echt een kunst. Het valt soms niet mee om open te staan voor wat de ander zegt en vrij te zijn van eigen aannames. Hoe belangrijk het is daarbij stil te staan?

Bekijk training

Met recht van spreken

Als team ben je met elkaar opgesteld voor een bepaald doel. Met dit doel voor ogen bepaal je met elkaar wat jullie recht van spreken is. Hoe draag je dat dan uit met elkaar? Wat heb je als individu nodig om daarin ook daadwerkelijk je positie in te nemen?

Bekijk training

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu