Het Nieuwe Werken

Vooral ten tijde van de opkomst van Het Nieuwe Werken – nam het een hoge vlucht. Het Nieuwe Werken (HNW) werd een grote hype, al vroeg menigeen zich af wat er nieuw aan was. Het hield ook een enorme belofte in zich. Werken waar, wanneer en hoe je dat zelf wilde. Niet wát je deed stond centraal, maar wélke output je leverde. Met een leidinggevende die opereerde vanuit vertrouwen, in plaats van controle. Met technologische mogelijkheden die hierin bovendien konden voorzien. Dat was het perspectief van het HNW. Een perspectief op betere resultaten, hogere productiviteit en grotere autonomie voor medewerkers – en met meer balans in werk en privé en minder files.

Thuiswerken

Corona heeft een nieuwe werkelijkheid gecreëerd ,die wat betreft thuiswerken, meer mogelijk heeft gemaakt dan we hadden gedacht. Hoe staan jullie er nu voor met het nieuwe werken? Hoe richt je met elkaar deze werkwijze structureel in, zodat het niet meer alleen om tijdelijk thuiswerken gaat? Hoe komt ieders autonomie het beste tot zijn recht en behalen jullie, ook deels op afstand, het optimale rendement uit jullie samenwerking als team?

Voor medewerkers

Je hebt vragen als:

  • Past Het Nieuwe Werken bij mij?
  • Hoe ga ik om met Het Nieuwe Werken?
  • Past mijn werkstijl bij Het Nieuwe Werken?
  • Kan ik voldoende mijn grenzen aangeven?
  • Waar stopt mijn verantwoordelijkheid?

Voor leidinggevenden

Je hebt vragen als:

  • Past Het Nieuwe Werken bij mijn afdeling?
  • Hoe ga ik als leidinggevende om met Het Nieuwe Werken?
  • Werk en privé gaan door elkaar heen lopen, hoe ga je daarmee om?
  • Past mijn leiderschapsstijl bij Het Nieuwe Werken?
Bekijk ook onze training 'Leidinggeven aan Hybride werken'

Livvit

Hogescholen en medewerkers kunnen gebruik maken van het arbeidsgerelateerde zorgpakket Livvit.
Het is een hbo specifiek samengesteld pakket van voorzieningen en diensten die gebruikt kunnen worden om verzuim te voorkomen en de gezondheid te bevorderen. De twee uur durende workshop ‘Het Nieuwe Werken’ komt in aanmerking voor een vergoeding.

Online aanbod

Is een workshop niet wat je zoekt? Bekijk dan ons online aanbod. Dit aanbod bestaat uit drie bijeenkomsten en twee gesprekken met een coach. Dit online aanbod valt onder een eendaagse maatwerktraining van Livvit.

Sinds ik mijn talenten beter benut, ervaar ik meer balans.

nieuwsgierig? ik wil advies

bel mij terug

direct bellen

088 422 9422

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu