Verandertraject Avans

Avans heeft een verandering aangekondigd en dat vraagt een moment om bij jezelf stil te staan. Wat gebeurt er nu en welk effect heeft dat op mij? Het is ook is een moment om de balans op te maken: welke ervaring heb ik – en past dit nog of maak ik een ontwikkelkeuze?
Op deze pagina vind je een overzicht van ons aanbod dat LTC Training en Avans Hogeschool gezamenlijk hebben ontwikkelt en waar jij tijdens dit verandertraject gebruik van mag maken.

LTC Boost training

In de LTC Boost training kom je met praktische oefeningen zelfbewust in beweging. We gaan aan de slag met oude patronen en geven je inzicht in jouw gedrag, kwaliteiten en authenticiteit. Ook bieden we je handvatten om je eigen valkuilen te herkennen. We maken hierbij gebruik van ons vitaliteitshuis met de 4 kamers: mentaal, fysiek, gevoel en zingeving.

Download hier het PDF bestand

Masterclass - Het Moedige gesprek

Dit is een training waarbij je ervaart wat er van invloed is wanneer een gesprek enige ‘moed’ vraagt. Aan de randen van je eigen comfortzone zitten vaak essentiële uitdagingen die een gesprek een belangrijke wending kunnen geven. Hoe bewust ben jij van je eigen kompas? En hoe zet je je eigen waarneming in om te komen tot een heldere uitkomst?

Download hier het PDF bestand

Masterclass - Eigen Regie

Iedereen heeft het over Eigen Regie, maar wat is het en hoe doe ik dat? Tijdens deze masterclass leer je wat Eigen Regie is en hoe je het laat werken in je dagelijkse werkzaamheden. Ook leer je Eigen Regie in te zetten tijdens veranderingen. Op die manier overkomt de situatie je niet, maar heb je zelf de teugels in handen!

Download hier het PDF bestand

Masterclass - Hoe stap ik in een nieuwe situatie?

Je staat aan de vooravond van de nieuwe werksituatie en nieuwe collega’s. Dan is het goed om even stil te staan bij wat en hoe je loslaat en hoe aan de nieuwe situatie begint. Tijdens deze masterclass kijk je bewust naar hoe de vorige situatie was. Je ontdekt wat je mee wilt nemen en leer hoe je nieuwsgierig aan iets nieuws begint. Kortom, tijdens deze masterclass maak je de balans op!

Download hier het PDF bestand

Masterclass - omgaan met verandering

Niemand zit te wachten op veranderingen en toch zijn ze er. Het heeft invloed op je: het kan je somber maken of afwachtend. Veranderingen roepen doorgaans ook weerstand op. Hoe kun je hiermee omgaan? Dat leer je in deze masterclasss.

Download hier het PDF bestand

LTC Coaching

Ben je op zoek naar een nieuwe koers in deze verandering en wil je in korte tijd een flinke groei doormaken? Dan kan de LTC Coaching iets voor jou zijn. Je brengt zelf vragen, thema’s of situaties in. Eén van onze coaches helpt je vervolgens om meer inzicht te krijgen in jezelf, je struikelblokken en je talenten. Op die manier bouw je aan je zelfvertrouwen en werk je vanuit je eigen kracht en bent klaar voor de toekomst. Jij bepaalt waar je aan wilt werken, wij bieden je het gereedschap om aan de slag te gaan.

Download hier het PDF bestand

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu