waar ben je naar op zoek?

Veerkracht van mensen versterken en de binding binnen organisaties vergroten, dat is wat wij doen. Met onze trainingen, coaching en maatwerkprogramma’s ontwikkelen we meer bewustzijn, inzicht en vernieuwing. Bekijk ons aanbod of gebruik het filter om een keuze te maken.

jouw trainingen

Re-boost

De Re-Boost training is een verdiepend vervolg op onze reguliere 2,5 daagse Boost training. De eendaagse training is speciaal voor deelnemers die eerder de LTC Boost training hebben gevolgd en nu behoefte hebben aan een check up. We staan stil bij wat je leerde in de Boost training en ontdekken wat jou kan helpen om ook in de loop van de tijd trouw te zijn aan jezelf.

meer informatie

Stress, van vijand naar vriend

Wat is het heerlijk als het leven op rolletjes loopt! Toch gooit stress vaak roet in het eten. In plaats van stress de regie over te laten nemen, leren wij je hoe je beter met stress om kan gaan. Want hoe jij hiermee omgaat, bepaalt de uitkomst. Zorg dus voor een gezondere relatie met stress, om meer rust en geluk te ervaren.

meer informatie

Ga ik naar de finish of naar de start?

Een groot deel van je leven besteed je aan werk. En hoewel je aan het begin van je carrière ongetwijfeld stond te trappelen, kan die energie gedurende je loopbaan wat verdwijnen. Hoe zorg je ervoor dat je nog steeds vitaal bent als je aan je pensioen begint?

meer informatie

Van druk naar geluk

Soms staat een druk leven geluk in de weg: je moet zoveel doen, zoveel mensen tevreden houden. Maar hoe zorg je ervoor dat je jezelf niet vergeet? In deze training neem je het heft in eigen handen.

meer informatie

LTC Coaching

Ben je op zoek naar een nieuwe koers in het leven en wil je in korte tijd een flinke groei doormaken? Dan kan de LTC Coaching iets voor jou zijn. Je brengt zelf thema’s, situaties of onderwerpen in, waarop jij je wilt ontwikkelen.

meer informatie

LTC Boost voor jezelf

Ervaar je spanning, stress en voelt het alsof je aan het overleven bent? Hoe veerkrachtig je bent, merk je aan hoe je reageert op de beproevingen in je leven. In hoeverre kun jij meebuigen en terugveren?

meer informatie

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu