geef richting aan jezelf

Hoe vind je je weg in de wereld van vandaag? Verlang je naar rust, helderheid en richting? Ontdek waar jouw kansen liggen. We hebben diverse programma’s die je verder helpen.

LTC Boost training

Je hebt het druk, er wordt fysiek en mentaal veel van je gevraagd. Je hebt het gevoel dat je aan het overleven bent. Uitval op je werk is reëel. In de training LTC Boost kom je met praktische oefeningen zelfbewust in beweging. Kom los uit oude patronen, herken je valkuilen en vergroot je emotionele veerkracht.

lees meer

LTC coaching

Ken je dat gevoel? Even weg te willen van je eigen snelweg. Door de bomen het bos weer zien. LTC coaching geeft de richting aan die je weer oplaadt. Onze coaches helpen je op een praktische en inspirerende manier, vanuit jouw mogelijkheden. Dit doen we op vier niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en zingevend.

lees meer

Persoonlijke kracht

Hoe krijg ik meer draagvlak voor mijn ideeën en adviezen? Dat leer je in de training Persoonlijke Kracht. Hoe je jouw eigen standpunten helder verwoord en naast die van anderen neerzet. Belangrijk hierbij is dat je jezelf blijft vanuit je persoonlijke kracht. Zelfs als je onder druk staat.

lees meer

Talent inzicht

Later als ik groot ben dan word ik… we hebben vaak mooie beelden van welke betekenis we willen geven maar komen daar lang niet altijd aan toe. In de training Talent Inzicht staan we hier bewust bij stil. Benut jij al je talenten? Heb je helder wat je graag zou willen en maak je daarin kloppende keuzes? Hoe ga jij regie nemen over je toekomst?

lees meer

Balans werk/privé

Druk levert je vaak stress op. Soms heb je er last van en soms merk je het nauwelijks. Zo werkt dat ook met de balans tussen werk en privé. In de training Balans werk/privé onderzoeken we welke balans voor jou passend is en hoe je daar vorm aan kunt geven in je dagelijkse praktijk.

lees meer

Het moedige gesprek

Kom jij ook wel eens uit een gesprek dat je denkt: Ik heb HET niet gezegd! Of Ik ben niet duidelijk geweest! In de training Het Moedige Gesprek word je je bewust wat een gesprek ingewikkeld kan maken. Wat maakt dat je toch niet meer heb gezegd wat je vooraf zo van plan was? Je ontdekt wat jou gaat helpen dat wel te leren doen.

lees meer

Eigen regie

Natuurlijk ben je zelf aan zet om voor je vitaliteit en duurzame inzetbaarheid te zorgen. Dat weet je wel, maar doe je het ook? En als het even niet lukt welke handvatten heb je dan nodig? De training Eigen Regie helpt je in een dag een heldere kijk te geven op wat je kan en wat je je eerste stappen zijn om het ook daadwerkelijk te gaan doen.

lees meer

Vergroot je persoonlijke kracht

Ben jij iemand die staat voor persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn? En wil je jouw unieke waarde benutten en tot zijn recht laten komen. De training Focus en Essentie brengt je verder. Maak de stap naar binnen, want daar ligt jouw vermogen om te groeien. Maak werk van je ambitie en verstevig je autonomie.

lees meer

nieuwsgierig? ik wil advies

bel mij terug

direct bellen

088 422 9422

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu