waar ben je naar op zoek?

Veerkracht van mensen versterken en de binding binnen organisaties vergroten, dat is wat wij doen. Met onze trainingen, coaching en maatwerkprogramma’s ontwikkelen we meer bewustzijn, inzicht en vernieuwing. Bekijk ons aanbod of gebruik het filter om een keuze te maken.

jouw trainingen

RealDrives

Een optimaal team herkent en benut elkaars diversiteit. Daar waar een ander anders denkt, kan het een uitdaging zijn om elkaar hierin te vinden en te versterken. Real Drives is een methode die inzicht biedt in de diversiteit en drijfveren. Leer jezelf en je team beter kennen en ontdek hoe je samen meer kunt worden dan de som der delen!

meer informatie
persoonlijke ontwikkeling, sterk team, vitaal team, moedige gesprek

Groepsdynamica

Verschuivingen in samenstelling van een team of van opdrachten zorgen vaak voor een verandering in teamdynamiek. In deze training kijk je samen naar de fasen van teamdynamica en wat dit betekent voor jullie als team. De inzichten kunnen helpend zijn om weer met energie en plezier een optimaal teamresultaat te behalen.

meer informatie

Met recht van spreken

Als team ben je met elkaar opgesteld voor een bepaald doel. Met dit doel voor ogen bepaal je met elkaar wat jullie recht van spreken is. Hoe draag je dat dan uit met elkaar? Wat heb je er als individu voor nodig om daarin ook daadwerkelijk je positie in te nemen?

meer informatie

De kunst van het luisteren

Vaak gaan onze gedachten sneller dan onze aandacht. Zeker als je binnen je werk inhoudelijk in gesprek gaat. En om toch goed af te stemmen met elkaar is luisteren echt een kunst. Open staan voor wat de ander zegt en vrij van eigen aannames daar weer op reageren valt soms niet mee. In de training ‘De kunst van het luisteren’ ontdek je met elkaar hoe je gewend bent te luisteren naar elkaar. Hoe belangrijk het is daarbij stil te staan. En hoe je met elkaar kunt ontdekken dat luisteren het key-woord kan zijn voor het verbeteren en optimaliseren van de samenwerking.

meer informatie

Het moedige gesprek

Dit is een training waarbij je ervaart wat er van invloed is wanneer een gesprek enige ‘moed’ vraagt. Aan de randen van je eigen comfortzone zitten vaak essentiële uitdagingen die een gesprek een belangrijke wending kunnen geven. Hoe bewust ben jij van je eigen kompas?

meer informatie
Vrouw in gesprek

Het goede gesprek

Het is voor iedereen voelbaar wanneer een gesprek goed verloopt. Ben jij je hierin bewust van je eigen aandeel en vitaliteit? Hoe verloopt het contact en hoeveel ruimte er is voor elkaars emoties en belevingen? In deze training sta je met elkaar stil bij de invloed van je persoonlijke vitaliteit op het verloop van een gesprek. De verschillende vormen van aandacht voor elkaar en de kracht van empathie.

meer informatie

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu