Trouw aan jezelf, in verbinding met anderen

Hoe vind je je weg in de wereld van vandaag? Een behoorlijk grote vraag, waar iedereen zijn eigen antwoord op vindt. Het kernwoord daarbij is authenticiteit: hoe ontdek je wie je in essentie bent? Hoe reageer je op de signalen van anderen en blijf je trouw aan jezelf? Onze programma’s helpen je om antwoorden te vinden. Zodat de zoektocht naar jezelf geen last wordt, maar een boeiende ontdekkingstocht.

LTC Boost training

In drukke periodes wordt er mentaal en fysiek veel van je gevraagd. Soms voelt het alsof je aan het overleven bent. Maar wat je kan doen om de balans te herstellen? Daar kom je niet uit. Of heb je juist het idee dat het leven wat voortkabbelt, zonder dat iets je energie oplevert? In de LTC Boost training kom je met praktische oefeningen zelfbewust in beweging. Kom los uit oude patronen, herken je valkuilen en vergroot je emotionele veerkracht.

Lees meer

Boost Inclusief

De afgelopen 30 jaar hebben we ervaren dat onze BOOST een waardevol aanbod is voor mensen
die zichzelf beter willen leren kennen. Ook voor mensen die zichzelf beter ‘moeten’ leren kennen om op een goede manier te herstellen, te re- integreren of te groeien is deze Boost geschikt.

Lees meer

LTC coaching

Ken je dat gevoel? Je raast maar door in het leven. Ergens weet je wel dat dingen beter kunnen, maar door alles wat er van je gevraagd wordt heb je geen tijd voor reflectie. Wij helpen je met coaching om vaart te minderen en je eigen potentie in te zien. Even stilstaan op fysiek, mentaal, zingevend en emotioneel niveau, zodat je daarna met nieuwe energie weer verder kan.

Lees meer

Leidinggeven aan hybride werken

Corona heeft onze arbeidsmarkt sterk veranderd. Niet alleen kampen verscheidene branches met arbeidskrapte, ook onze manier van werken is veranderd. We werken inmiddels massaal hybride: thuis, op kantoor of elders. Waar en wanneer jij wilt. De verandering naar hybride werken is niet vanzelfsprekend. Het vraagt om andere faciliteiten, maar ook om andere kwaliteiten!

Lees meer

Post Covid begeleiding

Veel mensen die het coronavirus hebben opgelopen herstellen goed, maar er is een groep mensen die achterblijft met vermoeidheidsklachten, een lichaam dat niet meewerkt of sombere gevoelens. Bij iedereen verschilt de situatie en een eenduidige aanpak is nog niet bekend. Dat vraagt om maatwerkbegeleiding: iemand die je helpt, begeleidt, en afstemt naar andere begeleiders of werkgever.

Lees meer

 

Werkdruk: Van druk naar geluk

Iedereen streeft het na in het leven, maar weinigen herkennen het als het bereikt is: geluk. Soms staat een druk leven geluk in de weg: je moet zoveel doen, zoveel mensen tevreden houden. Maar hoe zorg je ervoor dat je jezelf niet vergeet? In deze training neem je het heft in eigen handen. Want je geluk is dichterbij dan je denkt!

Lees meer

Stress: maak van stress je vriend, niet je vijand

Wat is het heerlijk als het leven op rolletjes loopt! Toch gooit stress vaak roet in het eten. We zijn een meester in het vakkundig negeren van stress, in de hoop dat het verdwijnt. Maar stress is als een bal die je onder water drukt: hij komt altijd weer boven. In plaats van stress de regie over te laten nemen, leren wij je hoe je beter met stress om kan gaan. Want hoe jij hiermee omgaat, bepaalt de uitkomst. Zorg dus voor een gezondere relatie met stress, om meer rust en geluk te ervaren.

Lees meer

Eigen regie: Kies je, of krijg je het voor je kiezen?

Keuzes maken we het liefst in vrijheid en harmonie. Dit is helaas niet altijd het geval. Wanneer de vraag “Hoe komt het toch dat alles bij mij terecht komt?” met regelmaat voorbij komt, kan dit programma je helpen. Deze training zorgt ervoor dat je het niet meer voor de kiezen krijgt.

Lees meer

Hoe je energiek je pensioen bereikt

Ben je bang om achter de spreekwoordelijke geraniums te komen zitten zodra je ouder wordt? Bedenk je dan dat je dit zelf in de hand hebt. In deze training helpen we jou om het beeld dat jij hebt van je ouwe dag te veranderen. Ook bieden we handvatten om energieke keuzes te maken. Laat die geraniums links liggen en ga gymmen!

Lees meer

Energie tot ver na je pensioen

Een groot deel van je leven besteed je aan werk. En hoewel je aan het begin van je carrière ongetwijfeld stond te trappelen, kan die energie gedurende je loopbaan wat verdwijnen. Hoe zorg je ervoor dat je nog steeds vitaal bent als je aan je pensioen begint? In deze training leer je je senioriteit te verzilveren en energie te houden tot ver na de eindstreep. Want, je pensioen is slechts het begin van een nieuwe fase.

Lees meer

Kantoor- en postadres

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Partnerbedrijf van NextSteps.nu